• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Dani Dumitru, desenatorul de la Românii au talent: Nu mi-am închipuit că Smiley poate să arate ca Donald Rățoiul cu barbă

Dani Dumitru, desenatorul de la Românii au talent: Nu mi-am închipuit că Smiley poate să arate ca Donald Rățoiul cu barbă

Dani Dumitru, desenatorul de la Românii au talent: Nu mi-am închipuit că Smiley poate să arate ca Donald Rățoiul cu barbă

Aseară, la Românii au talent, Dani Dumitru a fost protagonistul unui moment amuzant, atunci când i-a făcut portretul lui Smiley. 

După ce s-a oferit drept model, Smiley a fost ținta glumelor celor din juriul Românii au talent, dar și ale colegului său din culise Pavel Bartoș. Aceștia s-au grăbit să caracterizeze desenul. 

Citește și: Erik Tudoran, „gunoierul” care a făcut beatbox la Românii au talent: „Ai tot respectul meu”

”Gânditorul de la Românii au talent”, a declarat Pavel  Bartoș. 

Florin Călinescu a avut o nelămurire: ”Dar Smiley nu trebuia să fie nud? Eu așa știu, că modelele stau în pielea goală. Are și ceva din Donald Rățoiul”

”Acum e ăla din Scary Movie”, a remarcat Florin Călinescu. ”În viața mea nu mi-am închipuit că Smiley poate să arate ca Donald Rățoiul cu barbă”. 

Dani Dumitru (38 de ani) s-a apucat de caricaturi și portrete pentru că avea nevoie de bani, undeva prin 2012. În perioada respectivă, a trăit un coșmar pentru că i-a fost spartă casa. Dosarul s-a clasat, nu s-a aflat nici în ziua de azi cine sunt hoții. Atunci, în perioada aia cumplită, un prieten care știa că este priceput la desen i-a spus lui Dani că ar trebui să ia mai în serios lucrul ăsta, mai ales că ar putea să câștige bani frumos din talentul lui. Prin mult exercițiu, Dani a ajuns la nivelul la care e acum. A învățat singur, prin toate mijloacele, cum să facă caricaturi. Iar în aproape doi ani, a reușit să își recupereze banii furați prin vânzarea de caritaturi și portrete. 

Dani este căsătorit, iar soția sa se pregătește să devină mămică. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni