• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Dansatorii de la RWB, despre experienta "Romanii au talent": "A fost minunat, in sfarsit ne-am simtit cineva, ne-am simtit apreciati"

Dansatorii de la RWB, despre experienta "Romanii au talent": "A fost minunat, in sfarsit ne-am simtit cineva, ne-am simtit apreciati"

Dansatorii de la RWB, despre experienta "Romanii au talent": "A fost minunat, in sfarsit ne-am simtit cineva, ne-am simtit apreciati"

Trupa RWB intra in lupta in prima semifinala LIVE de la "Romanii au talent". Desi antrenamentele lor se desfasoara acasa, promit ca pe scena sa fie niste profesionisti desavarsiti.

Cine v-a incurajat sa veniti la "Romanii au talent"?
Nu ne-a incurajat nimeni, am luat decizia pe cont propriu. Am vrut sa ne indeplinim visul de a ajunge cunoscuti ca dansatori prin participarea la emisiune. Am avut mai multe idei, ne-am gandit daca sa participam intai la concursuri sau spectacole, dar am decis sa participam direct la emisiune. Parintii ne-au sustinut dupa ce au aflat de ideea noastra.

Cum va pregatiti pentru semifinala?
Pentru semifinala am ales intai cateva melodii care ne-au placut, apoi am facut coregrafia. Ne antrenam acasa, in camera, am facut loc tocmai pentru a ne antrena.

Cum a reactionat lumea dupa ce v-a vazut la televizor?
Am primit multe incurajari si mesaje, lumea ne oprea prin oras sa faca poze cu noi, am primit foarte multe cereri de prietenie pe Facebook. Pentru noi a fost minunat, in sfarsit ne-am simtit cineva, ne-am simtit apreciati. Parintii sunt mandri, nu ne asteptam sa ajungem pana aici.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni