• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12, recunoscător pentru tot ceea ce a trăit în show: „Experiența o voi purta în suflet toată viața”

Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12, recunoscător pentru tot ceea ce a trăit în show: „Experiența o voi purta în suflet toată viața”

Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12, recunoscător pentru tot ceea ce a trăit în show: „Experiența o voi purta în suflet toată viața”

Un copil timid, pasionat de dans. Așa a intrat Darius pe scena Românii au talent în etapa audițiilor. A oferit o prestație care a lăsat sala fără cuvinte și juriul în picioare, aplaudând. Mihai Bobonete a simțit că este momentul să facă mai mult pentru el și a apăsat butonul auriu.

În semifinale, puștiul a continuat să impresioneze, primind laudele celor de acasă, dar și voturile lor necesare pentru calificarea în marea finală. În același timp, jurații l-au propus pentru premiul de originalitate. Rezultatele finale au arătat că toate aceste voturi au fost mai mult decât meritate: publicul a decis – Darius a câștigat atât premiul de originalitate, cât și marele premiu. Un lucru a fost clar: talentul învinge, indiferent de vârstă! 

Despre întreaga experiență trăită pe scenă, Darius spune: ”În primul rând, a fost un vis devenit realitate. În al doilea rând, am cunoscut foarte mulți oameni de valoare și mi-am făcut mulți prieteni, m-am bucurat că am fost apreciat de juriul Românii au Talent, cât și de mulți telespectatori ai emisiunii care mi-au trimis foarte multe mesaje de susținere. Sunt recunoscător pentru șansa care mi-a fost oferită și pentru că am putut să dansez în fața unui public atât de larg. Cu siguranță, această experiență o voi purta în suflet toată viața”.

Chiar dacă au existat schimbări în viața lui, tânărul e conștient că va munci mereu pentru pasiunea lui: ”Am simțit că totul se învârtea în jurul meu, am fost asaltat de felicitările tuturor, m-am simțit regele universului, dar în sufletul meu am rămas același Darius muncitor, implicat care iubește să danseze”.

A câștigat, dar simte că fiecare secundă petrecută în emisiune i-a rămas în suflet: ”Am fost foarte bucuros când am auzit că am intrat în etapa televizată, iar traseul pe care l-am avut până la câștigarea sezonului 12 a fost plin de evenimente frumoase. Am cunoscut minunata echipă a emisiunii care a fost mereu alături de mine, am legat prietenii frumoase cu ceilalți concurenți și am văzut cât de minunat este să fii în centrul atenției”.

Dacă și tu vrei să simți cum viața ți se poate schimba după ce ai urcat pe cea mai importantă scenă a show-urilor de televiziune din România, dacă vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, atunci te poți înscrie deja pentru sezonul 13 pe site-ul: https://talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-13


Vezi și: Darius Mabda, cel mai talentat român



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni