• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Denis Hanganu, recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața: “Eu trăiesc un moment magic al propriului destin!”

Denis Hanganu, recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața: “Eu trăiesc un moment magic al propriului destin!”

Denis Hanganu, recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața: “Eu trăiesc un moment magic al propriului destin!”

Este 13 și va fi magic! Asta promite noul sezon Românii au talent care va debuta vineri, 20 ianuarie, la PRO TV și pe VOYO. 

Magia e aici, iar concurenții sunt gata să cucerească publicul, dar și cei patru jurați! Tu ești pregătit pentru un spectacol de neuitat? 

Până când jurații vor oferi DA-urile mult râvnite, câteva vedete au acceptat să ne împărtășească un moment magic din viața lor. 

Denis Hanganu ne-a declarat că se simte recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața până în prezent. 

„Eu trăiesc un moment magic al propriului destin. Sunt fericit și am tot ce-mi trebuie. Probabil că aș putea numi câteva momente speciale din viața mea, dar cred că mult mai important și în același timp magic pentru mine este simplul fapt că în perioada asta a vieții mele am ajuns la capacitatea necesară de a aprecia cu adevărat toate lucrurile bune din viața mea, cuprinzându-le aici atât pe cele din prezent, dar în special pe cele din trecut. E mare lucru să realizezi efectiv cât de norocos poți fi că ești sănătos, că ești încă tânăr, că ai prezența, susținerea și dragoastea necondiționată a oamenilor dragi de lângă tine și că, pe lângă toate astea, mai ai și succes în ce-ți propui. Mă aflu într-o ecuație fericită a vieții și nu pot decât să fiu recunoscător pentru asta. Sper să țină cât mai mult.

Conștientizarea - ăsta e momentul meu magic. V-o recomand și vouă cu toată sinceritatea. E cu adevărat magică”, a mărturisit actorul din Clanul.

Vineri, 20 ianuarie, de la 20:30, pe PRO TV, începe Românii au talent sezonul 13. Emisiunea se vede și pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni