Diseară, de la 20:30, telespectatorii vor ajunge în Țara lui zece la Românii au talent!

Diseară, de la 20:30, telespectatorii vor ajunge în Țara lui zece la Românii au talent!

Când simți că nu ai zâmbit destul. Când crezi că nu ai văzut în jurul tău talentul real și pasiunea în care oamenii investesc oricât timp este necesar. Când ai sentimentul că emoția nu este ridicată la nivel de artă... atunci vine ziua de vineri, vine o nouă ediție a celui mai iubit show de divertisment din țară, Românii au talent. Astăzi, de la 20:30, povestea ne duce către ”o țară în care excelența și performanța ar fi la putere”, este de fapt ”țara lui zece”, acolo unde chemarea și talentul sunt la cele mai înalte cote.  

Cei pentru care ”un zece muncit, un rezultat visat” este tot ce contează își vor găsi locul pe scenă. Pentru ei se va face liniște atunci când se vor prezenta și multă, multă, gălăgie după ce vor demonstra ceea ce pot. Ca în fiecare ediție, Pavel și Smiley aduc distracția și voia bună în culise, iar Andi, Andra, Dragoș și Bobo aduc DA-urile mult visate care califică în următoarea etapă. Toată lumea este pregătită, spectacolul poate începe. 

49 ani, lucrează în optică, însă adevărata ei pasiune a fost și va rămâne pentru totdeauna muzica. Obișnuia să cânte alături de fostul soț pe vapor, erau iubiți de toți cei care-i ascultau și atunci când au interpretat ultima dată împreună, el i-a spus: ”te rog, ai grijă de tine și vocea ta”. La doar 3 zile, a murit, iar atunci pentru ea ceva s-a oprit: ”De trei ani nu am putut să urc pe scenă. A venit momentul să revin”. În această seară, Anda își caută vocea pierdută și e dispusă să arate că poate fi o mare sărbătoare pentru ea. 

Anul trecut au decis să participe în Selecția Națională Eurovision din România, au ajuns în semifinală și au cucerit țara cu ritmurile lor. Acum, cei din trupa E-AN-NA vor să treacă la următorul nivel. ”Ne place să ridicăm sala în picioare”, este motto-ul lor, iar diseară vor ca toți cei prezenți să cânte alături de ei. După ce vom afla de la ce vine numele formației, rămâne să descoperim ce reacții vor stârni! 

De la un tânăr care a fost ghidat de bunicul lui să-și urmeze pasiunea, la un moment spectaculos de teatru – dans, de la un magician care lucrează în desen grafic la un pompier care iubește muzica. Toți cetățenii din ”țara lui zece” își vor găsi astăzi loc pe scena talentului, de la 20:30!

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni