Distractie si voie buna la "Romanii au talent": Marius a cantat la o chitara de aer!

Distractie si voie buna la "Romanii au talent": Marius a cantat la o chitara de aer!

Marius, concurentul care a venit la “Romanii au talent” pentru a canta la o chitara de aer, nu a reusit sa ii convinga pe jurati ca este talentat, dar, cu siguranta, le-a oferit un moment frumos, in care toata lumea a ras si s-a distrat.

La intrebarea Andrei, de ce a venit la emisiune, Marius a raspuns simplu: “Nu stiu, am venit din intamplare. Voi canta la o chitara imaginara”. Si chiar asta a si facut, pe acordurile melodiei celor de la AC/DC – “Thunderstruck”.

Mihai Petre a apasat primul pe butonul de X, apoi Andi Moisescu si Andra. Talentul lui Marius nu i-a impresionat pe jurati, dar i-a binedispus: Pavel Bartos, Smiley si Andi au urcat si ei pe scena si au inceput sa cante la instrumente imaginare si sa danseze, spre amuzamentul publicului.
 

- Intra aici si vezi VIDEO momente din emisiune! Intra pe romaniiautalent.ro
 

Momentul a fost unul stupid. Nu are legatura masca de bal cu melodia”, a comentat Mihai Petre. Andi Moisescu si Andra au parut emotionati de momentul simpatic pe care l-a prezentat Marius: “Mie imi pare rau ca nu apreciati sinceritatea omului. A spus ca vine sa cante la o chitara de aer, asta a cantat in aer”, a spus Andi, iar Andra a adaugat “Si mie imi pare rau”.

Repetam pana anul viitor, facem o formatie, ii rupem”, l-a consolat Andi Moisescu pe Marius, care a primit trei de “Nu” din partea juriului de la “Romanii au talent”.
 

- Intra aici si vezi VIDEO momente din emisiune! Intra pe romaniiautalent.ro
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni