• PRO TV
  • Duminică, 3 martie, toată România Cântă acum cu mine!

Duminică, 3 martie, toată România Cântă acum cu mine!

Duminică, 3 martie, toată România Cântă acum cu mine!

Cântă acum cu mine, cel mai așteptat show de muzică și entertainment, începe pe 3 martie, la PRO TV! 100 de muzicieni care formează cel mai exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune întâlnesc pentru prima dată concurenții Cântă acum cu mine, duminică, 3 martie, de la ora 20:00.

Cabral, prezentatorul emisiunii, și Loredana, căpitanul celor 100, le promit telespectatorilor un spectacol extraordinar plin de muzică, dans și energie. 

"Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați... Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!", spune Cabral.


Loredana crede că prin diversitatea juraților și implicit a deciziilor lor, aceștia vor reuși să găsească cel mai bun entertainer din România, artistul complet pentru care românii ar plăti bilet la un spectacol.

"Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!", spune Loredana.

Cântă acum cu mine, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni