• PRO TV
  • Ea e Lili Davies, englezoaica din Galați de la Cântă acum cu mine. Ce rol are în acest show

Ea e Lili Davies, englezoaica din Galați de la Cântă acum cu mine. Ce rol are în acest show

Ea e Lili Davies, englezoaica din Galați de la Cântă acum cu mine. Ce rol are în acest show

I-ați cunoscut deja pe cei mai mulți dintre cei 100 de muzicieni, în curând o să aflați cine sunt concurenții de la Cântă acum cu mine. Până atunci, faceți cunoștință cu un alt personaj extrem de important al acestui show, savuroasa Lili Davies!

Lili Davies este o cântăreață energică, plină de viață, care cântă într-un pub din exclusivistul cartier londonez Soho. În ciuda numelui ei „exotic”, Lili este româncă, da, româncă! S-a născut în Galați și a părăsit România acum 20 de ani. În țara natală a fost profesor de Limba română și de Limba engleză. În Anglia, Lili Davies a lucrat o perioadă pentru Poliție, pe post de translator face to face. Totodată, preda româna în colegii și traducea cărți pentru diverse edituri.

După ce s-a acomodat la viața în Anglia a început să cânte în pub-uri, iar azi e una dintre cele mai apreciate artiste care performează în localuri. A obținut o mulțime de premii, cântă dumnezeiește la pian și are două fete.

În Marea Britanie a fost cooptată la show-ul All Together Now, unde a stat chiar lângă Căpitanul celor 100 de muzicieni – Geri Halliwell (ex Spice Girls). Lili Davies face parte din show-ul Cântă acum cu mine, unde va sta aproape de Căpitanul nostru, Loredana Groza.

Lili Davies explică într-un interviu exclusiv acordat PRO TV ce înseamnă pentru ea să facă parte din distribuția show-ului Cântă acum cu mine și de ce ar trebui ca românii să urmărească acest format de divertisment.

Cum ai ajuns să faci parte din formatul All Together Now?

„Am văzut un anunț referitor la un proiect-pilot și m-am înscris. Probabil că stilul în care le-am scris le-a captat atenția în așa fel încât m-au sunat să îmi zică că există un loc și că ar trebui să dau o audiție. Sinceră să fiu, am fost cam descurajată când am văzut că toți artiștii din jurul meu erau tineri, nu mă gândeam că mă vor accepta.”

Cum ai descrie toată experiența show-ului?

„Este o emisiune care a unit oameni din domenii diferite, și cred că va naște multe colaborări muzicale interesante pe viitor. Atmosfera în timpul filmărilor a fost uimitoare, mi-a plăcut foarte mult energia oamenilor, atât pe platou, cât și în afara lui.”



Cum ai ajuns să faci parte din formatul românesc – Cântă acum cu mine?

„Am știut că va începe acest show și în România și îmi doream foarte mult să particip și în țara mea. Pentru că nu știam cu cine să iau legătura pentru detalii, m-am gândit să trimit două felicitări, pentru Loredana și Cabral, la sediul PRO TV, în care să pun o fotografie cu mine din cadrul show-ului și pe spatele căreia să scriu că mi-ar plăcea să particip și la formatul românesc. Întâmplarea face că într-o zi am primit un mesaj vocal de la Loredana, în care îmi zicea că vine în Londra și că ar vrea să mă întâlnească. Și așa am reușit să iau legătura cu echipa”, ne-a dezvăluit Lili Davies.

Iată ce te așteaptă la Cântă acum cu mine!



Urmărește-ne și pe Facebook și Instagram 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni