• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Echipa "Romanii au talent" le-a pregatit telespectatorilor surprize de proportii! Din 19 februarie, numai la PROTV

Echipa "Romanii au talent" le-a pregatit telespectatorilor surprize de proportii! Din 19 februarie, numai la PROTV

Echipa "Romanii au talent" le-a pregatit telespectatorilor surprize de proportii! Din 19 februarie, numai la PROTV

Mai este foarte putin pana la startul celui de-al saselea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent. Din 19 februarie, telespectatorii vor putea urmari, in fiecare vineri, de la 20:30, un adevarat spectacol de talent si vor avea parte de multa emotie si momente amuzante.

Timp de cateva luni, cei aproape 200 de profesionisti din echipa de productie a emisiunii au facut un adevarat maraton prin tara si au lucrat zilnic ore in sir, totul pentru a le aduce telespectatorilor cel mai bun show de divertisment si a le oferi o experienta de neuitat.

Copii, oameni trecuti de prima tinerete, grupuri diverse, concurenti care au urcat pentru prima data pe o scena sau care au venit din tari precum Italia, Franta, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kargazstan, Georgia sau Statele Unite ale Americii, profesionisti cu experienta si foarte multi romani talentati s-au inscris la competitie si au fost jurizati fara prejudecati si cu foarte mult umor si emotie de catre Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu.

Romanii au talent este emisiunea preferata a romanilor. Intreaga echipa lucreaza fara pauza pentru a le aduce celor de acasa, an de an, cel mai bun show de televiziune. Sezonul acesta avem foarte multe noutati atat in ceea ce priveste momentele prezentate de concurenti pe scena, elementele de decor, cat si scenografie si regie, dar, in primul rand, in juriu! Florin Calinescu este surpriza sezonului sase, avem o dinamica incredibila la masa juratilor. Andi, Mihaela, Andra si Florin se completeaza perfect, iar fiecare moment al juriului devine un show in sine. Incepand cu 19 februarie, romanii vor avea o experienta unica, pe care o vor astepta nerabdatori in fiecare vineri seara!”, a spus Adela Harnagea, Head of In House Production PRO TV.

Un element de noutate sezonul acesta il reprezinta decorul de la preselectiile Romanii au talent, caruia i-au fost aduse imbunatatiri, scena beneficiind de mai multa suprafata LED si de o grafica noua, din care, pentru prima data, lipseste logo-ul emisiunii. Aceasta este o abordare premium, pentru care alte tari opteaza abia in etapa live-urilor, alegerea aceasta fiind de natura sa tina focusul exclusiv pe actul artistic, intr-un spatiu care sa le ofere tuturor o experienta unica, indiferent de rezultat. Schimbarile stilistice majore apar, insa, in spatiile adiacente – camerele de asteptare, repetitii sau backstage, care, pentru sezonul sase Romanii au talent imprumuta din farmecul teatrelor de pe Broadway, avand accente de caramida patinata de vreme, in combinatii inspirate cu texturi plusate, care amintesc de cortinele marilor scene, si multe elemente volumetrice, cu becuri incandescente la vedere, de la inscrisul TALENT la emblematica stea a talentului, laitmotiv-ul sezonului.

Steaua talentului, omniprezenta, este cea care anunta sosirea in fiecare oras a caravanei Romanii au talent, cea care aduna oamenii si le insufla curajul de a-si arata talentul, este logo-ul care prinde viata si pe care il vom regasi in toate locurile cheie ale fiecarui oras vizitat. 

Pentru prima data la Romanii au talent, preselectiile au fost filmate cu 16 camere, un plus de dinamica fiind dat de dolia electrica, de macaraua cu cap mobil, de steady-cam si de GoPro-urile asezate strategic pentru a nu pierde niciun moment important. Intregul proces de editare a devenit astfel unul laborios si care presupune multe ore petrecute in fata computerelor, dar toata aceasta munca va fi rasplatita, incepand din 19 februarie, de calitatea fara precedent a emisiunii. Telespectatorii vor fi mai aproape ca oricand de momentele de pe scena Romanii au talent, beneficiind de o experienta completa, fara a fi privati de vreun detaliu important dintre cele petrecute in sala. 

Cel de-al saselea sezon Romanii au talent va fi unul de exceptie, plin de surprize si momente extraordinare. Telespectatorii sunt asteptati in fiecare vineri, incepand din 19 februarie, de la 20:30, sa fie alaturi de concurenti, sa-si sustina preferatii si sa aiba parte de cel mai bun spectacol de divertisment, numai la PRO TV!

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni