• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emily Burghelea, detalii despre a doua naștere. Vedeta a dezvăluit ce nume i-a pus celui de-al doilea copil

Emily Burghelea, detalii despre a doua naștere. Vedeta a dezvăluit ce nume i-a pus celui de-al doilea copil

Invitată în platoul La Măruță, Emily Burghelea a oferit detalii despre nașterea celui de-al doilea copil, dezvăluind, de asemenea, ce nume va avea acesta.

Vorbind despre botez, Emily Burghelea a povestit că se gândește să aibă două petreceri de botez, una la 40 de zile și ulterior, una mai mare. Deși inițial nu a vrut să dezvăluie numele băiețelului, în cele din urmă, Catalin Măruță și Ciucă au ghicit, numele este Andreas.

Atât Emily, cât și partenerul ei, Andrei, și-au dorit ca băiețelul să aibă un nume de sfânt, la fel ca fiica lor Amedea.

"Eu l-am ales, începe cu A. Da, este nume de sfânt", a spus Emily, mărturisind că ea este este cea care a ales prenumele celui mic.

De asemenea, Emily Burghelea a oferit detalii și despre naștere. Deși totul a decurs mult mai ușor la al doilea copil, vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu probleme când a ajuns acasă, din cauza febrei laptelui și a ajuns la spital 2 săptămâni mai tărziu:

"Am avut cea mai frumoasă naștere, îți zic din suflet, absolut implinitoare, superb. Totul a decurs foarte rapid, l-am ținut pe bebe în brațe imediat, l-am alăptat. Totul a fost minunat. Până am ajuns acasă, momentul în care am ajuns acasă, a început febra laptelui, cu frisoane (...)".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni