• PRO TV
  • Emily Ratajkowski, apariție incendiară! Actrița a întors toate privirile într-un restaurant cu ținuta sa

Emily Ratajkowski, apariție incendiară! Actrița a întors toate privirile într-un restaurant cu ținuta sa

Emily Ratajkowski, apariție incendiară! Actrița a întors toate privirile într-un restaurant cu ținuta sa

Când vine vorba de apariții sexy, Emily Ratajkowski este campioană! Supranumită “actrița cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”, Emily a întors toate privirile într-un restaurant după ce a apărut cu un top super sexy.

Actrița adoră să pozeze provocator pe rețelele de socializare și să poarte ținute sumare când iese  în oraș. O făcea și când era căsătorită și o face și acum când este femeie liberă. Actrița a divorțat în urmă cu câteva luni de actorul Sebastian Bear-McClard, după ce acesta i-a fost infidel.

După despărțire, Emily a fost cuplată câteva săptămâni cu Pete Davidson, iar acum se zvonește că s-ar iubi Eric Andre, actor de comedie. 

Recent, șatena în vârstă de 31 de ani și-a surprins cei peste 29,7 milioane de fani după ce a postat pe Instagram câteva imagini în care apare într-o bluză extrem de decupată și fără sutien. 

Imaginile au adunat peste 1,2 milioane de like-uri și sute de comentarii.  

„Ești una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut vreodată!”, „Mama Natură!”, „Fără cuvinte!”, „Wooow!”, „Ești și tu pe meniu?”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

Nu toți au fost de acord însă cu ținuta purtată de Emily în oraș: “Mult prea vulgară!”, “Pare că se va rupe în orice secundă!”, “Săracii nasturi!” sau “Postează asta fata care se plânge că bărbații o tratează ca pe un obiect!”.

Emily Ratajkowski este actriță, model, dar și antreprenoare. Ea are propriul brand - Inamorata Woman, care produce costume de baie, lenjerii sexy și pijamale.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni