• PRO TV
  • Eva Jumătate, româncuța născută în Suedia care vrea să câștige Românii au talent

Eva Jumătate, româncuța născută în Suedia care vrea să câștige Românii au talent

Eva Jumătate, româncuța născută în Suedia care vrea să câștige Românii au talent

Anul trecut a luat Golden Buzz la Suedezii au talent, iar vineri seară le-a arătat românilor că vocea ei nu este a unui copil de 11 ani. Cine este Eva Jumătate, fata născută în Suedia care vorbește grozav românește. 

Eva Jumătate este fiica a doi medici români stabiliți în Suedia în 2007. Fata, azi în vârstă de 11 ani, s-a născut departe de țara părinților ei, dar le vorbește limba la perfecție. Părinții ei, Sorin și Raluca, au avut grijă ca urmașii lor să știe și graiul românesc. 

Eva are un frate de 14 ani și o soră de 5 ani și jumătate, însă ea e vedeta familiei. Anul trecut a ajuns în finală la Suedezii au talent (Talang), unde a impresionat atât cu vocea ei, cât și cu felul în care stăpânește limba suedeză.

S-a înscris la Românii au talent pentru a câștiga trofeul, de care a fost atât de aproape în Suedia. Vezi prima audiție a Evei Jumătate din sezonul 10 Românii au talent!

Anul trecut, tatăl Evei, Sorin Jumătate, a dezvăluit într-un interviu acordat PROTV.RO cum e viața lor departe de România și ce înseamnă muzica pentru fiica lor.

„Nu pot spune că viața Evei s-a schimbat dramatic după aventura de la Talang. Într-adevăr, vocea ei s-a făcut auzită în toată lumea. Sunt comentarii foarte frumoase din toate colțurile lumii după ce videoclipul Evei a fost lansat pe Got Talent Global. Eva e născută pentru a fi pe scenă”, a spus medicul român.

Sorin Jumătate a explicat și care a fost motivul pentru care au plecat din România și ce înseamnă această țară pentru ei.

„România există în inimile nostre, în inimile tuturor românilor, oriunde am fi. E locul unde ne-am născut și copilărit. Unde am mers prima zi la școală și unde ne-am îndrăgostit pentru prima oară. E acel ceva care acum lipsește. Spiritul sărbătorilor de Paște și Crăciun nu există nicăieri ca-n România. Poate asta ne lipsește cel mai mult. În aceste perioade ne e dor cel mai mult de casă.”

Citește interviul complet AICI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni