• PRO TV
  • Fang Shuang (Românii au talent) și soția lui româncă au devenit părinți. Ce nume au ales pentru băiat

Fang Shuang (Românii au talent) și soția lui româncă au devenit părinți. Ce nume au ales pentru băiat

Fang Shuang (Românii au talent) și soția lui româncă au devenit părinți. Ce nume au ales pentru băiat

În iulie 2019, chinezul de la Românii au talent anunța că soția lui este însărcinată. Maria a născut un băiețel, iar Fang Shuang este în culmea fericirii.

Numit de părinți Matei, primul copil al lui Fang Shuang și al soției lui, Maria, a venit pe lume la 8 decembrie 2019. Cei doi au dat vestea abia acum, dezvăluind pe rețelele sociale că cel mic e sănătos.

„Un înger din ceruri a coborât în familia noastră. Bine ai venit, Matei”, a anunțat Fang Shuang pe Facebook. Sute de prieteni i-au felicitat pentru vestea cea mare.

Fang Shuang și Maria s-au logodit la jumătatea lunii iulie a acestui an și urmează să facă nunta anul viitor. Ceremonia va fi cu specific chinezesc.

Artistul, care s-a remarcat la Românii au talent în 2017 interpretând celebra melodie Copacul, și-a cunoscut soția româncă în China. Ea era stabilită acolo și a convins-o cu greu să se întoarcă în România alături de el.

„Ea a fost stabilită în China până de curând, cu munca. Venise înapoi în România doar pentru a-și înnoi viza. După ce ne-am cunoscut mai bine și am început să prindem sentimente unul față de celălalt, a acceptat (cu greu la început) să rămână în țară. O apreciez pentru răbdarea de care dă dovadă cu mine, e o persoană foarte inteligentă, dar care și-a păstrat și partea copilăroasă. Doi colegi de-ai mei care au văzut-o mi-au zis aceeași părere: o finuță”, dezvăluia Fang Shuang pentru PROTV.RO, în vară.

Fotografii: Colecție personală Fang Shuang/PRO TV

Vezi și VIDEO: Fang Shuang cântă „Copacul” la Românii au talent

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni