FINALA Românii au talent: Sara Ardeleanu

Citeste mai mult despre: Sara Ardeleanu, Romanii au talent,
Data: 29 Mai 2020

În sezonul 10 Românii au talent, Mihai Petre a acordat un Golden Buzz micuței dansatoare Sara Ardeleanu. Acum Sara luptă pentru marele premiu. 

Întrebată ce ar face cu banii, Sara a declarat: "Cred că fiecare își dorește să câștige premiul cel mare, nu știu dacă voi fi eu aceea, dar dacă aș câștiga, cred că aș ruga-o pe mami să cumpărăm un apartament al nostru în care să am și eu camera mea."

La 10 ani, Sara Ardeleanu spune că dansează de când se știe. 
 
”Pe la 4 ani am mers pentru prima dată la o școală de dans și prima mea coregrafă m-a testat și m-a bagat direct în grupa de performanță, deși eram foarte mică. Ea a crezut în mine, m-a susținut, iar pasiunea mea pentru dans m-a făcut să îmi dezvolt talentul”.
 
Mama ei este inspector Resurse Umane, dar a făcut dans când era mică. Tatăl este antrenor de înot.
 
”Am fost la concursuri naționale și internaționale de dans și în cel mai frumos musical din toate timpurile, numit My Fair lady din România, în care joc în prezent rolul micuței florărese din Covent Garden alături de cei mai iubiți artiști, muzicieni și dansatori. Am obținut titlul de campioană mondială la dans contemporan la categoria mea de vârstă”, vorbește Sara despre realizările sale până la această vârstă fragedă."

Pe Sara o poți vota aici


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies