Finala Vocea Romaniei. Tiberiu Albu este VOCEA ROMANIEI 2014

Finala Vocea Romaniei. Tiberiu Albu este VOCEA ROMANIEI 2014

FINALA VOCEA ROMANIEI. Tiberiu Albu este "Vocea Romaniei", sezonul 4.

Tiberiu, Anda, Aliona si Maria au evoluat rapid, au invatat o multime de lucruri, de fiecare data cand urca pe scena lumea este numai a lor, iar sustinere si incurajare primesc de la apropiati, prieteni si familie.

Ora 00:35: Tiberiu Albu este Vocea Romaniei!

Ora 00:10: STOP VOT! In cateva minute vom afla cine este castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei!

Ora 23:55: David Bisbal, LIVE in marea finala de la Vocea Romaniei! Show-ul e ACUM, la ProTV si pe Voyo

Ora 23:30: Maria Hojda si Brio Sonores au ridicat publicul in picioare. Loredana a ramas fara cuvinte: "Maria, te iubesc"!

Ora 23.10: O piesa LEGENDARA! O interpretare care va ramane in istoria show-ului. Tiberiu Albu a interpretat "Stairway to heaven" si a ridicat toata sala in picioare.

"Tiberiu a devenit un icon pentru o tara intreaga", l-a laudat Smiley pe fostul sau concurent.

Ora 23.00: Aliona Munteanu si Smiley ne-au oferit un duet incarcat de emotie si sensibilitate. Cei doi au interpretat melodia "Stay with me", a lui Sam Smith. "Nu stiu de ce nu s-a incheiat cu un sarut", a glumit Pavel Bartos.

Ora 22.40: Maestrul Gheorghe Zamfir si Anda Dimitriu i-au adus lacrimi in ochi lui Marius Moga. Un moment exceptional rasplatit cu ropote de aplauze.

Ora 22.30: Maria Hojda a abordat o melodie pe cat de grea, pe atat de interesanta: "Because of you", a lui Skunk Anansie. 

Ora 22.20: Inna ne-a cantat "Diggy down" si a pus in scena un show incendiar alaturi de baletul de la Vocea Romaniei.

Ora 22.05: Tibi si Tudor au spus o poveste in versuri, iar publicul i-a rasplatit cu aplauze in picioare. "Ana" a fost melodia pe care cei doi au ales-o pentru duet. "Foarte multa sensibilitate, a fost un moment romantic", a fost de parere Loredana.

Ora 21.55: Aliona Munteanu si Mircea Baniciu au facut un duet de zile mari. "Andri Popa" si "Viata la tara" sunt cele doua melodii care au intretinut buna dispozitie pe scena de la Vocea Romaniei.

Ora 21.35: Anda Dimitriu a transmis emotie prin versurile piesei lui Celine Dion: "All by myself". "Vocea ta a sunat bine, chiar daca ai fost acolo sus", a laudat-o Loredana.

"Anda a fost lebada neagra de la Vocea Romaniei. Lebada neagra din seara asta o sa fie lebada alba la finalul competitiei", i-a spus Marius Moga.

Ora 21.00: MEMORABIL! Tiberiu Albu, duet cu soprana Irina Baiant, pe una dintre cele mai frumoase melodii de musical: "The Phantom of the Opera" 

Ora 20.50: Aliona Munteanu a urcat prima pe scena. Finalista lui Smiley a interpretat una dintre cele mai indragite melodii ale acestui an: "Let it go", de pe coloana sonora a animatiei "Frozen".

"A fost un moment feeric", a remarcat Loredana.

Ora 20.40: David Bisbal, invitatul special din aceasta seara, a interpretat melodia Diez Mil Maneras si i-a dat ocazia lui Bartos sa-si exerseze spaniola. Femeile din Romania sunt "muy frumosas", a marturisit latino loverul.

Ora 20:30: A inceput marea finala Vocea Romaniei! Pavel Bartos a deschis show-ul cu un moment muzical :)

Ora 19.50: Chiar daca a parasit competitia vocilor dupa semifinala, Ligia Hojda are emotii mari in aceasta seara. Sora ei, Maria Hojda, finalista din echipa Loredanei, se lupta pentru marele trofeu. Ligia a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant de sustinere pentru sora ei, insa nu a uitat sa-l mentioneze si pe Tiberiu Albu, finalistul rock din echipa Tudor.

 

Ora 19.30: Feli Donose o sustine in aceasta seara pe Anda. 

 

Ora 18.45: Echipa HaHaHa Production a venit pe platourile de la Vocea Romaniei sa o sustina pe Aliona Munteanu, finalista lui Smiley.

 

Ora 18.00: Dupa Lucian Colareza, fostul concurent din echipa Loredanei, care a anuntat deja ca vine sa-l cunoasca pe David Bisbal, o alta concurenta din acest sezon vine sa-i sustina pe finalisti. Anca Petcu sau Yanka, pe numele sau de scena, le va tine pumnii celor patru.

 

Post by Yanka.

Ora 17.30: V Reporterul nostru, Oana Tache, l-a prins pe Mihai Chitu intre repetitiile pentru finala de diseara.

Ora 16.20: Vedetele din muzica romanesca s-au impartit, inainte de finala de la Vocea Romaniei, in functie de concurentul pe care il sustin. Marius Moga a publicat pe contul sau de Facebook in care What's Up i-a compus pe loc o piesa Andei Dimitriu.

 

Ora 16.00: Inna se pregateste sa ne arate cum a cucerit o lume intreaga cu show-urile sale.

Iar pe pagina sa de Instagram, cantareata a publicat un videoclip de la repetitii, unde interpreteaza LIVE cea mai recenta piesa a sa,"Diggy Down".

 

#Soundcheck #VoiceOfRomania ❤️ #DIGGYDOWN :)

Video zveřejněné uživatelem INNA (@innaofficial),

Ora 15.00: 

Am inceput numaratoarea inversa. Doar cinci ore si jumatate ne mai despart de finala sezonului cu numarul 4 de la Vocea Romaniei. La repetitii, baietii  s-au "rasturnat" cu rulota :)

Pana cand cei patru vor urca din nou pe scena pentru a convinge publicul ca ei merita sa fie "Vocea Romaniei", te invitam sa vezi cum se pregatesc inainte de batalia finala.

Tiberiu le-a impartasit fanilor cateva ganduri, un filmulet si o fotografie alaturi de antrenorul sau, Tudor Chirila caruia i-a multumit pentru sustinerea de pana acum.

 
 
 
 


 

 

VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata 

Aliona a fost prezenta miercuri in studioul ProFM alaturi de antrenorul ei, Smiley, iar seara, artistul a fost invitat emisiunea "La Maruta", a vorbit despre preferata lui si deja a declarat-o castigatoarea "Vocea Romaniei" din acest sezon, moment care a adus zambetul pe buzele celor prezenti in platou. 

 


 

Maria Hojda, vocea cu care Loredana va merge in marea finala are si ea parte de sustinerea artistei, si-a bucurat fanii cu un filmulet pe pagina ei de Facebook, iar fotografiile de la repetitii au strans o multime de aprecieri.

 


 


 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni