Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 2: Cine a mers mai departe


	Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 2: Cine a mers mai departe
Data: 06 Mai 2017

"Romanii au talent" a continuat seria semifinalelor LIVE cu o editie plina de emotii, in care milioane de inimi i-au sustinut pe eroii talentului!

O noua semifinala LIVE, noi emotii, noi eroi finalisti! Dupa 10 numere spectaculoase, atat publicul telespectator, cat si membrii juriului au decis!

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Don Elvis a fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate! Pentru acest premiu, juratii aleg in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul sa aiba 5 concurenti din care sa aleaga. Asa cum ne-am obisnuit deja, telespectatorii isi voteaza favoritul si ii ofera premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro! 


Romanii au talent 2017 - Semifinala 2: Don Elvis - Oh, happy day pe romaniiautalent.protv.ro


In ceea ce priveste participantii care merg mai departe in marea finala Romanii au Talent, rezultatele au stat dupa cum urmeaza:

OK World Wide a fost pe primul loc in preferintele fanilor emisiunii. 


Romanii au talent 2017 - Semifinala 2: OK World Wide - dans acrobatic pe romaniiautalent.protv.ro


Pe locurile doi si trei s-au clasat Eva Timus si George Aghinea, care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie extrem de dificila: aceea de a alege, totusi, un numar care sa mearga mai departe in marea finala Romanii au Talent alaturi de preferatul telespectatorilor.

Doua voci grozave si o decizie grea pentru jurati. Mihaela Radulescu l-a desemnat pe George Aghinea sa mearga in Marea Finala. "Una dintre cele doua voci ar putea castiga orice competitie de tipul Vocea Romaniei", a spus Andi Moisescu, iar votul lui a mers catre Eva Timus. Andra a decis sa ii acorde un vot de incredere lui George si astfel alegerea finala a fost a lui Florin Calinescu. Prin votul sau, juratul l-a trimis pe George Aghinea in Marea Finala Romanii au talent 2017. 


Romanii au talent 2017 - Semifinala 2: George Aghinea - Writings on the wall pe romaniiautalent.protv.ro


Asa cum v-am obisnuit. in fiecare vineri seara vom urmari show-uri extraordinare, insa si o lupta acerba pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titul de cel mai talentat roman. Dintre cei 50 de semifinalisti, doar 11 vor ajunge in marea finala, decizia apartinand telespectatorilor si juratilor.

Zece concurenti vor fi alesi din cele 5 semifinale de catre public si juriu, iar un concurent va fi in sezonul acesta Wild Card-ul juriului. Wild Card-ul reprezinta alegerea juratilor pentru marea finala, dintre semifinalistii care nu se vor califica pentru ultima etapa a competitiei.

Aceasta va fi strict alegerea lor, criteriile fiind originalitatea, creativitatea si curajul.

Nu rata VINEREA viitoare cea de-a treia SEMIFINALA LIVE "Romanii au talent"!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies