Finalistii de la "Romanii au talent" isi fac incalzirea finala in direct pe Voyo.ro

Finalistii de la "Romanii au talent" isi fac incalzirea finala<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> in direct pe Voyo.ro</span>

Marea finala a show-ului “Romanii au talent” incepe cu o zi inainte pe Voyo.ro. Pentru ca tu sa-i vezi asa cum nu i-ai mai vazut pana acum, cu emotii la maximum, cu stres cat casa, cu doar o zi inainte de finala vietii, cei mai talentati romani ai anului fac o repetitie generala, Live pe Voyo.ro, joi, de la ora 19:00.

In culisele show-ului vei vedea imagini in exclusivitate si in direct cu finalistii, cu momentul pe care il vor prezenta in marea finala si cu care se vor bate pentru premiul de 120.000 de euro.

Roxana Ciuhulescu, alaturi de dj-ii ProFM Greeg si Onuc ii vor urmari pas cu pas la repetitia finala si ii vor descoase pentru ca tu sa stii exact cum e in pielea celor mai talentati romani.

15 romani au mai ramas in cursa finala, adica 15 numere care mai de care mai spectaculoase. Ultima incalzire pana la finala “Romanii au talent” de vineri, 11 mai, este pe Voyo.ro, joi, de la ora 19:00. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni