• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Finaliștii Românii au talent, X-treme Brothers, realizează importanța show-ului în viața lor: "Cel mai frumos moment"

Finaliștii Românii au talent, X-treme Brothers, realizează importanța show-ului în viața lor: "Cel mai frumos moment"

Finaliștii Românii au talent, X-treme Brothers, realizează importanța show-ului în viața lor: "Cel mai frumos moment"

Au impresionat de la momentul în care au intrat pe scenă cu simpla lor apariție. Apoi au ridicat juriul în picioare cu prestația lor. Forță, echilibru și ani de muncă – X-Treme Brothers. Cei trei băieți au demonstrat celor de acasă că nimic nu este imposibil atunci când pui multă pasiune, când dai tot ce ai mai bun și când nu te lași îndepărtat de visul tău de nicio pandemie. 

Cei 4 de DA obținuți în audiții i-au calificat în următoarea etapă, iar juriul a decis că merită o șansă să strălucească în semifinale. Drumul lor nu s-a oprit acolo, ci a continuat până în marea finală acolo unde jurații i-au calificat cu wild card-ul lor. 

Laurențiu, unul dintre membrii echipei, ne-a vorbit în exclusivitate despre ceea ce a însemnat experiența pentru ei: ”Pentru mine/noi, experiența Românii au talent de anul acesta a contribuit extrem de mult la imaginea noastra ca grup, având în vedere că a generat în același timp foarte multe avantaje pe plan național din punct de vedere al evenimentelor, cât și internațional, devenind destul de virale anumite clipuri din parcursul nostru la emisiune, fiind contactați de nenumărate televiziuni internaționale pentru fel si fel de colaborări”.

Tot ceea ce a însemnat participarea în acest sezon le-a adus și un plus băieților din echipă: ”Schimbarea cea mai mare pe care am avut-o dupa Românii au talent sezonul 12 a constat în reîmprospătarea și relansarea noastră ca artiști pe marile scene așa cum am fost obișnuiți de mai bine de 13 ani”. 

Chiar dacă a fost un parcurs lung, băieții nu uită când au primit tichetul spre marea finală: ”Cel mai emoționant moment încă de la începutul emisiunii până în marea finală a fost mai exact în semifinală când spre surprinderea noastra am fost wild card-ul juraților. Momentul când jurații ne-au ales pe noi să mergem în marea finală dintre toți semifinaliștii rămași în concurs a însemnat enorm de mult și cred că acela îl putem numi cel mai frumos moment din acest sezon.”

Dacă și tu vrei să simți cum viața ți se poate schimba după ce ai urcat pe cea mai importantă scenă a show-urilor de televiziune din România, dacă vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, atunci te poți înscrie deja pentru sezonul 13 AICI!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni