Florin Călinescu apasă vineri butonul auriu, în cea de-a opta ediție Românii au talent!

Florin Călinescu apasă vineri butonul auriu, în cea de-a opta ediție Românii au talent!

Mâine, de la 20:30, scena Românii au talent va găzdui concurenți care își doresc să cucerească publicul cu talentul lor sau să se afirme, după cum au declarat chiar ei. Jurații vor fi fascinați de frumusețea unora dintre momentele prezentate, dar și de calitățile participanților, indiferent de natura lor, iar Florin ia o decizie care îi uimește pe toți colegii lui.

”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia.”, va spune Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.
 
Andra îl invită pe Mihai Petre la dans, inspirată fiind de melodia interpretată de micuța Irina Loghin. Piruetele și mișcările în ritm de muzică populară, l-au făcut pe Mihai să spună: ”Andra is hot, baby! Mamasita!”, iar Andra continuă: ”Irina, ești făcută pentru scenă, știi să ridici oamenii la dans. Asta înseamnă că ești talentată și că drumul ăsta frumos îți este deschis. Și cum ai pornit la drum... cu un nume atât de mare!”.
 
Un număr extrem de solicitant și precis, dar plin de grație și senzualitate îi încântă pe jurați, care sunt fascinați de aptitudinile celor două concurente de pe scenă. ”Este ca un vis devenit realitate, pot să spun DA pentru două fete în același timp. Felicitări!”, va spune Mihai Petre.

Vinerea aceasta, telespectatorii vor avea parte de un spectacol incredibil în cea de-a opta ediție Românii au talent.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni