Francesca Tuzzolino

Data: 21 Mai 2015

Romanii au talent, sezonul 5 - Semifinala 3

Inca de mica am fost obisnuita cu muzica  de toate genurile, la televizor, la radio si alte surse.  La 2 - 3 ani stiam deja foarte multe cantece) si cantaretii care le interpretau. Preferatii mei erau: Laura Pausini, Eros Ramazzotti si Michael Jackson.

Am fost remarcata aproape imediat si la scoala, mai intai de colegi, apoi de profesori. Asa ca, la  un moment dat, orele nomale se transformau in microrecitaluri la care asistau toti. Prin clasa a VII-a ,a VIII-a, profesorii au inceput sa ma aprecieze foarte mult, sugerandu-mi sa-mi indrept pasii spre o scoala cu profil muzical, pentru a nu-mi irosi talentul. 

Muzica este modul meu de exprimare, modul prin care ma linistesc, caci nu am avut mereu perioade fericite. 

Venind in vacantele de vara in Romania, m-am indragostit de oameni si de locuri, asa ca, in clasa a VIII-a, am rugat-o pe mama ne mutam in tara ei natala, ea a acceptat si iata-ne aici, in Romania.

La sfarsitul clasei a VIII-a, in Italia, directoarea scolii mi-a propus sa cant (solo) la cinematograful unde se organiza serbarea mai multor scoli din zona in care locuiam. Numarul  meu a fost ceva special: in momentul in care am inceput sa cant, toata lumea a amutit, era liniste. In sala se auzea  doar vocea mea, interpretand "My heart will go on", coloana sonora a filmului Titanic.

Visul meu la un moment dat era acela de a participa la un "talent show", unde sa am posibilitatea sa ma exprim si sa transmit si celorlalti emotia pe care o simte eu in momentul in care cant.

In Italia nu am avut aceasta ocazie, preselectiile au fost mai mult in orasele mari si nu ne puteam permite, economic vorbind, sa mergem. 

Sunt entuziasmata de participarea la Romanii au talent, nu-mi doresc neaparat sa castig, ci sa transmit ceva celor care ma asculta. Cel mai mult in viata imi doresc SA CANT!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies