• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Muzica l-a ajutat sa treaca peste despartirea parintilor. Andra a luat decizia care i-a schimbat complet soarta in show

Muzica l-a ajutat sa treaca peste despartirea parintilor. Andra a luat decizia care i-a schimbat complet soarta in show

Muzica l-a ajutat sa treaca peste despartirea parintilor. Andra a luat decizia care i-a schimbat complet soarta in show

Chivari Manuel a impresionat juriul de la "Romanii au talent" cu pasiunea lui pentru muzica si cu interpretarea extraordinara a piesei "Sunday Morning" a trupei Maroon 5.

Manuel are numai 18 ani si este inca elev, dar a decis ca a venit timpul sa le arate tuturor cat este de talentat. Vocea incredibila pe care o poseda a fost primita cu aplauze de catre public.

Emisiunea "Romanii au talent" este si pe www.voyo.ro!

Tanarul a reusit sa gaseasca in muzica alinarea de care are nevoie orice copil la varsta lui. Dupa ce tatal i-a promis ca pleaca in America ca sa ii poata oferi un trai mai apoi, aceasta l-a parasit, iar dupa un timp a trimis in tara doar actele de divort. Muzica este cea care l-a ajutat pe Manuel sa treaca peste obstacolele vietii si sa il faca mai puternic.

Dupa ce si-a spus povestea, Manuel Chivari si-a inceput reprezentatia si a interpretat piesa "Sunday Morning" a trupei Maroon 5. Inca din primele secunde, audienta a fost impresionata de usurinta in interpretare, iar aplauzele publicului au completat perfect momentul sau.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Membrii juriului au ascultat cu placere interpretarea lui Manuel, iar la final, Andra a luat o decizie care i-a schimbat soarta in cadrul show-ului. Aceasta a apasat butonul auriu si l-a trimis pe Manuel direct in semifinala show-ului "Romanii au talent".

Manuel s-a alaturat grupului Duo Cris & Lory si Elenei Lucia Badut in Semifinala Romanii au talent 2016

Andra: "Eu de multe ori ma las dusa de emotie si de ce se intampla pe moment", a declarat Andra despre reprezentatia lui Manuel.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni