• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra avea ochii plini de lacrimi dupa ce i-a vazut cum danseaza. CEL MAI EMOTIONANT MOMENT al serii: VIDEO

Andra avea ochii plini de lacrimi dupa ce i-a vazut cum danseaza. CEL MAI EMOTIONANT MOMENT al serii: VIDEO

Andra avea ochii plini de lacrimi dupa ce i-a vazut cum danseaza. <span style="color:#f00;">CEL MAI EMOTIONANT MOMENT al serii: VIDEO</span>

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe Voyo.ro. Vezi emisiunea aici

O trupa de dansatori hipoacuzici au venit la “Romanii au talent” sa demonstreze ca prietenia adevarata nu poate fi destramata de nicio bariera si ca, desi ei nu pot auzi, incearca sa traiasca normal intr-o lume care ii considera anormali.

Trupa se numeste No Limit si vor sa lupte pana la capat pentru premiul de 120.000 de euro. “Cel mai tare ne e frica de Mihai Petre”, au spus tinerii, care au venit insotiti de o doamna care s-a recomandat drept “mesagerul lor“.


Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent    

Sunt mesagerul acestor tineri care nu aud. Am venit sa va demonstram ca surzii au talent. Surzi sunt cei care nu vor sa auda, ei aud cu sufletul. Vor dansa hip hop, au invatat pasii pe numaratoare, iar eu ii coordonez. Eu sunt muzica lor, imi place sa spun”.

WOW e putin spus. Andra a impresionat la Romanii au Talent. Vezi ce rochie a purtat

Tinerii, care nu au auzit nicio secunda muzica, au dansat exceptional, in aplauzele salii ridicate in picioare. De fapt, nu a stat nimeni pe scaun cat au dansat ei, nici macar juriul.

Antonia, asa cum o vede doar sotul ei: In dormitor, cu un san dezgolit


Andra
a fost foarte emotionata si, cand a trebuit sa vorbeasca, avea ochii in lacrimi: “Va iubesc foarte mult, pentru ca am si eu pe cineva in familie asa, si stiu cat va e de greu. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult va iubesc!

Andi Moisescu era la fel de impresionat: “Ei ar putea sa castige acest premiu. Dar cel mai mare premiu de la Romanii au talent valoreaza mai mult – si l-am castigat eu, in seara asta, pentru ca am avut ocazia sa ii vad pe ei!” a spus el.

M-ati lasat mut din doua motive – ati dansat mai ritmic decat multi dansatori pe care i-am vazut in viata mea. N-ati iesit o singura data din muzica, si 2 -  voi ati creat muzica in momentul in care ati dansat” i-a felicitat si Mihai Petre, care a stat in picioare, din admiratie si respect pentru tinerii concurenti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni