• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • I-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

I-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

I-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

Cand ai 10 ani, nimic nu ti se pare imposibil. Micuta Paisley Kerswell a urcat pe scena show-ului "Britain's Got Talent" si a pus in scena un spectacol de zile mari.

Copiii sunt neinfricati si trebuie apreciati si laudati pentru dezinvoltura pe care o au chiar si in cele mai tensionate momente. Paisley s-a prezentat fata teama in fata juratilor Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon si Amanda Holden si a reusit sa ii lase fara cuvinte in doar cateva secunde.

Citeste si: Iti mai amintesti de Ion Barbu de la "Romanii au talent" ? Cum arata ACUM

Juratii nu au stiut la ce sa seastepte atunci cand micuta cu parul lung, blond si prins in doua codite a intrat in scena. Aspectul sau de papusica nu trada nimic din ce avea sa faca pe scena. Cand muzica a pornit, Paisley s-a dezlantuit si a facut spectacol cu miscarile sale de breakdance.

Atipic pentru o fetita de doar 1o ani, momentul lui Paisley a fost aplaudat la scena deschisa, iar membrii juriului s-au intrecut in complimente si aprecieri la adresa micutei cu atitudine de dansatoar profesionist.

"Unii oameni ne intreaba de ce avem copii la Britain's Got Talent. Facem asta pentru ca ei sunt mult mai talentati ca adultii. A fost incredibil! O atitudine minunata", a spus David Walliams la finalul reprezentatiei lui Paisley.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni