Încep preselecțiile pentru sezonul 11 Românii au talent. Te așteptăm în orașul tău!


	Încep preselecțiile pentru sezonul 11 Românii au talent. Te așteptăm în orașul tău!
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 August 2020

Talentul este cel care ne face să zâmbim, cel care ne facem să muncim mai mult pentru a ne atinge visurile și care aduce spectacolul și deschide noi orizonturi. 

Pentru toți cei care își doresc ca talentul să le fie cunoscut și prezentat pe scena celui mai iubit show de divertisment, atunci este șansa lor să scrie istorie! 

Caravana Românii au talent vine în țară pentru a îi cunoaște pe eroii următorului sezon și a le da ocazia să cucerească publicul prin momentul pe care l-au pregătit. 

Pe 8 septembrie, caravana ajunge la Constanța, la Hotel Oxford, pe 10 septembrie la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea, iar săptămâna se încheie pe 12 septembrie la Iași, la Hotel Unirea. Următoarea săptămână echipa va merge la Craiova, pe 16 septembrie, la hotel Europeca, și la Timișoara, pe 18 septembrie, la Hotel Boavista. Caravana își va încheia căutările la Cluj-Napoca, pe 20 septembrie, la Grand Hotel Napoca, și pe 22 septembrie, la Brașov


Măsuri sporite de siguranță sanitară

Echipa căutătorilor de talente va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare. 

Pentru toți cei nerăbdători să ajungă în etapa preselecțiilor, pot să completeze formularul de înscriere pe site, adică AICI.

Caravana Românii au talent se pregătește să plece la drum! Toți românii talentați sunt așteptați să participe la preselecții și să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru a atrage aplauzele tuturor!

Vezi și VIDEO: Românii au talent 2020: Radu Pălăniță, câștigătorul sezonului 10

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies