• PRO TV
  • Are 4.000.000 de fani pe Facebook si a fost numita cel mai bun artist din 2011! Vezi AICI un INTERVIU cu INNA VIDEO

Are 4.000.000 de fani pe Facebook si a fost numita cel mai bun artist din 2011! Vezi AICI un INTERVIU cu INNA VIDEO

<span style="color:#f00;">Are 4.000.000 de fani pe Facebook si a</span> fost numita<span style="color:#f00;"> cel mai bun artist din 2011! </span>Vezi AICI un INTERVIU cu INNA <span style="color:#f00;">VIDEO </span>

Mii de oameni ii scandeaza numele la concerte, iar acum Inna a fost desemnata cel mai bun artist din anul 2011, la gala muzicala Les Trophees de la Nuit, organizata la Paris.

Cantareata, care acum lucreaza la un al treilea album, a spus intr-un interviu la Happy Hour ca nu s-a muta niciodata din Romania: "Ma intorc mereu acasa. Aici am familia si mie-mi place Romania. Cred ca pot sa fac performanta si de aici!"

Vezi tot interviul cu Inna mai jos:


Inna a fost desemnata cel mai bun artist din anul 2011. Evenimentul de luni seara a fost organizat de revista Paris Nuit, la hotelul Lido de pe bulevardul Champs Elysees din Paris. Premiul obtinut de artista din România a fost oferit in anii precedenti unor artisti foarte valorosi, precum Martin Solveig si Bob Sinclair

Cu doua zile inainte de aceasta gala, Inna a participat, pentru al doilea an consecutiv, la unul dintre cele mai mari evenimente din muzica dance care sunt organizate in Franta - Starfloor.

Ca si in 2010, Inna a fost unul dintre invitatii principali ai show-ului si a urcat pe scena alaturi de alte nume mari din muzica internationala, precum Flo-Rida, Taio Cruz, Jason Derulo si David Guetta.

Joi seara, special de Ziua Nationala a României, Inna va posta pe pagina ei de Facebook videoclipul unei piese in limba româna. Filmarile au fost realizate la Paris.

Totodata, in luna decembrie, Inna va sustine un turneu in Rusia si in Franta, iar de Revelion va sustine un concert in Maroc.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni