Ioana Roxana s-a simtit in al noualea cer pe scena de la "Romanii au talent"! VIDEO si FOTO

Ioana Roxana s-a simtit in al noualea cer pe scena de la "Romanii au talent"! VIDEO si FOTO

Ioana Roxana a fost la a treia editie Romanii au talent si a lasat juriul cu gura cascata cand si-a prezntat numarul de contorsionism.

Tanara a venit la preselectiile  Romanii au talent alaturi de parintii ei : ”Mama si cu tata au facut multe sacrificii pentru mine si le multumesc”. Ea are 13 ani si face gimnastica de 6 ani jumatate. Parintii au avut emotii foarte mari pentru ea inainte de a intra pe scena si au declarat ca si-ar dori multi parinti cu un copil asa cum au ei.

Talentul ei este de a face gimnastica ritmica si contorsionism. Intrebata de Andi Moisescu ce vis are ea aceasta raspuns simplu: “Sa urc drapelul Romaniei pe podium” .

Aplaudata la scena deschisa, Andi a ramas extrem de impresionat de munca pe care Roxana cu siguranta o depune pentru sportul in care vrea sa exceleze, in timp ce  Mihai i-a spus: “Cele trei DA-uri ale noastre palesc in fata a sute de DA-uri din partea publicului”.

Plangand de fericire ea a marturisit in culise ca nu se astepta la aceasta reactie pentru ca s-a simtit in al noualea cer si a meritat tot golul din stomac pe care l-a avut inainte de a intra pe scena.

Intra AICI sa vezi numarul de contorsionism!


Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni