Iulia Ionescu, despre momentul magic din viața ei: "Am avut impresia că s-a oprit timpul în loc"

Iulia Ionescu, despre momentul magic din viața ei: "Am avut impresia că s-a oprit timpul în loc"

Noul sezon Românii au talent, cu numărul 13, va debuta vineri, 20 ianuarie, pe PRO TV și VOYO și se anunță a fi unul deosebit.Numere inedite, momente emoționante, Golden Buzz-uri și mult spectacol sunt câteva dintre motivele pentru care noul sezon va fi unul magic.

Până când emisiunea va ajunge în casele telespectatorilor, câteva vedete au acceptat să împărtășească un moment magic din viața lor, în cinstea noului sezon Românii au talent #13magic.

Iulia Ionescu a vorbit despre o experiență dragă din viața ei, în care a simțit cu adevărat magia vieții:

"Am avut parte de un moment magic de curând în Las Vegas, când am fost la CES, cel mai important târg de tehnologie din lume, și am ajuns întâmplător, în încercarea de a ajunge mai repede la o conferință, în holul hotelului care găzduiește și acum statuia lui Elvis Presley. Când am văzut statuia și am simțit energia artistului, am avut impresia că s-a oprit timpul în loc. Mi se pare incredibil că oameni din toate colțurile lumii încă vin să îi vadă statuia, să îi asculte muzica și să se bucure de Vegas... pentru el. Anul trecut am văzut filmul biografic „Elvis” și m-a întristat foarte tare povestea lui. Un artist așa de mare și important, primul de acest gen, cunoscut de toată planeta... care a dispărut așa de repede și care nu a apucat niciodată să iasă din Statele Unite ale Americii. Cumva a rămas captiv în acel hotel, dar muzica lui și tot ce simbolizează el au atins cote pe care nu știu dacă cineva sau ceva le vă mai atinge vreodată. Este extrem de multă magie acolo."


Vineri, 20 ianuarie, de la 20:30, pe PRO TV, începe Românii au talent sezonul 13. Emisiunea se vede și pe VOYO. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni