Juan Esteban Alul a făcut show pe scena ”Românii au talent”: ”Mel Gibson cu prietena”

Juan Esteban Alul a făcut show pe scena ”Românii au talent”: ”Mel Gibson cu prietena”

În această seară, în cea de-a noua ediție a emisiunii Românii au talent, chilianul Juan Esteban a fermecat publicul cântând la cimpoi.

Juan Esteban (57 de ani) s-a născut în Chile și este căsătorit cu o româncă. A iubit încă de mic arta, în special muzică și circul. 

Citește și: Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!

Juan nu și-a cunoscut tatăl niciodată, nu știe nici acum ce s-a întâmplat cu acesta: dacă i-a abandonat sau a decedat, nu a fost un subiect discutat prea mult în familia sa. 

Mama lui Juan era o hipiotă veritabilă, călătorea foarte mult, așa că el și frații au rămas cu bunicii. Când bunicii nu au mai fost, Juan și frații său au rămas în grija unei mătuși. 

Apoi a început dictatura în Chile, s-au închis toate școlile – așa că, adolescent fiind, Juan a început să facă diverse lucruri ca să își câștige cumva existența. A început să lucreze în piele naturală și dădea îmbrăcămintea pe care o făcea la schimb cu alimente, de exemplu. A început să cânte la diverse instrumente muzicale, să facă spectacole cu marionete pe străzi, apoi a început să călătorească prin multe țări, ca artist stradal. Așa a ajuns și în România.

Pe soția a cunoscut-o acum doi ani, pe Lipscani. El cânta la cimpoi, iar ea a început să îi povestească despre festivalurile medievale din România, chemându-l la un festival care urma să se țină în Sighișoara.

Soția, care are patru copii dintr-o căsnicie anterioară, face sculptură heraldică. Juan are, la rândul lui, 4 copii.

Juan este un nomad. Când e iarnă în România, fuge din țară, pentru că detestă frigul. Se descrie drept un tip romantic, visător, cu energie pozitivă. E pasionat de construcția de marionete, face instrumente muzicale din materiale reciclate și își dorește mult să îi învețe pe copiii din medii defavorizate să facă muzică. 

La Românii au talent, a încântat cântând la cimpoi, iar când soția sa a urcat pe scenă pentru a vorbi în locul său, Florin Călinescu a remarcat: ”Mel Gibson cu prietena”.

Cântă la 50 de instrumente de suflat. Îi plac bicicletele, lucrează în piele, pictează și își dorește să scrie o carte despre viața lui. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni