Juratii au apasat Butonul Auriu pentru Lucia Badut, Cris & Lori, Manuel Chivari si Gabor Orban

Juratii au apasat Butonul Auriu pentru Lucia Badut, Cris & Lori, Manuel Chivari si Gabor Orban

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, le aduce telespectatorilor, in fiecare vineri, momente incredibile, pline de emotie, sensibilitate, momente distractive, care, de multe ori, starnesc hohote de ras si concurenti care impresioneaza cu adevarat.

Patru dintre cei care s-au prezentat sezonul acesta la preselectii au reusit sa-i cucereasca pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, care au apasat butonul auriu si i-au trimis direct in semifinale.

Florin Calinescu a fost primul care folosit golden buzz-ul, fiind incantat de vocea Luciei Badut, care a interpretat perfect melodia Once upon a December. Tanara de 28 de ani a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul UBB Cluj-Napoca, iar talentul si l-a descoperit la un concurs de karaoke. A castigat mai multe festivaluri de muzica si isi doreste sa deschida un centru pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati. Participarea la Romanii au talent reprezinta pentru Lucia o bucurie nemarginita si sansa ca vocea ei speciala sa fie cunoscuta de o tara intreaga. 


Mihaela Radulescu a decis sezonul acesta sa trimita direct in semifinale un moment extraordinar de dans, prezentat pe scena de Duo Cris & Lori. Cei doi tineri au ajuns la sufletul juratei si au impresionat-o cu numarul plin de sensibilitate si emotie. Lori, in varsta de 27 de ani, si Cris, 29 de ani, colaboreaza de cativa ani la Opera Romana din Craiova, insa impreuna danseaza de foarte putin timp. Ea a facut balet de cand avea 4 ani, a continuat cu studii in zona artistica si a absolvit UNATC – sectia Coregrafie, iar el este gimnast de performanta si, in urma cu 8 ani, a inceput sa se preocupe si de dans. Impreuna formeaza o echipa imbatabila si isi doresc sa ramana in aceasta formula de acum inainte. 


Andra a ales sa duca muzica direct in semifinalele competitiei. Vocea lui Manuel Chivari a readus pielea de gaina la Romanii au talent, iar jurata nu a ezitat sa apese butonul auriu in momentul in care concurentul a terminat de interpretat melodia Sunday morning. Manuel are 18 ani si canta de cand era mic. Talentul il mosteneste de la parinti si bunici – tatal sau era trompetist, mama canta in corul bisericii, iar bunicul canta foarte bine la acordeon, dupa ureche, fara sa aiba studii muzicale. Il admira foarte mult pe Smiley si isi doreste ca in viitor sa ajunga la performantele vocale ale lui Adam Lambert. Este un tanar ambitios si se bucura nespus ca vocea i-a fost remarcata de Andra.


Andi Moisescu a fost fascinat in cea de-a saptea editie Romanii au talent de Barra Gabor Orban, care a adus pe scena un numar de bike trial spectaculos. Juratul a rezonat cu talentul concurentului, asa ca a apasat golden buzz-ul si i-a asigurat biletul catre semifinale. Gabi are 27 de ani si a inceput sa faca trial in 2003. Este de trei ori campion national la acest sport si de doua ori vicecampion. De asemenea, acum doi ani a inregistrat si doua recorduri mondiale la mersul cu bicicleta cu spatele si sarituri pe roata din spate. A venit la Romanii au talent in numele tuturor sportivilor din tara, deoarece isi doreste sa fie sustinuti si intentioneaza sa faca o calatorie prin lume cu bicicleta.

Cu Lucia Badut, Duo Cris & Lori, Manuel Chivari si Barra Gabor Orban ne vom revedea in semifinalele Romanii au talent.

Vinerea aceasta, de la 20:30, spectacolul continua si noi concurenti sunt gata sa impresioneze si sa ajunga in etapa urmatoare a competitiei, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni