• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cele mai amuzante momente de care au avut parte juratii de la "Romanii au talent". Cum s-au distrat la preselectii

Cele mai amuzante momente de care au avut parte juratii de la "Romanii au talent". Cum s-au distrat la preselectii

Cele mai amuzante momente de care au avut parte juratii de la "Romanii au talent". Cum s-au distrat la preselectii

Mihai Petre, Andra si Andi Moisescu au declarat ca au avut parte de foarte multe momente amuzante la preselectiile "Romanii au talent". Bartos s-a transformat in "Doctor Pavel Baros" si a avut grija de prietenul lui Smiley pe care il alerga cu un termometru cand acesta a avut pauza vocala.

Mihai Petre:

Cum a fost la preselectiile Romanii au talent 3? Ne poti povesti un moment amuzant?

Imi amintesc un moment care m-a amuzat foarte tare: un grup de tineri, dornici sa prezinte un obicei al locului din care proveneau, au urcat pe scena si au inceput sa se loveasca cu niste bate. Cand o sa-l vedeti, o sa intelegeti de ce mi s-a parut asa de amuzant :)

Ati mai gasit talente?

Romanii se pricep la lucruri dintre cele mai diverse. In acest al treilea sezon am descoperit talente la care nu m-as fi gandit niciodata si, in plus, imi place ca suntem un popor si extreme de inventive, care reuseste sa dea talentului noi si noi valente.

Cine te-a impresionat cel mai mult?

Am vazut o pereche de dansatori, copii, care m-au impresionat cu adevarat! Ii priveam si aveam impresia ca fac asta de ani de zile! Asta este insa doar unul dintre multele momente care m-au lasat realmente fara cuvinte.

Andi Moisescu:

Cu ce aşteptări incepi noul sezon din “Romanii au talent”?

Sa vad cum romanii imi depasesc asteptarile, intarindu-mi convingerea ca suntem peste masura de surprinzatori.

Cum ţi s-au părut preselecţiile de la această nouă ediţie?

Mi s-au parut mai pline de surpriza ca niciodata. Intotdeauna mi se pare c-am vazut tot ceea ce se putea vedea si de fiecare data descopar ca imaginatia noastra n-are de fapt nicio limita. 

Te-au surprins din nou românii cu talentele lor?

De vreo cateva ori m-au lasat chiar cu gura cascata. Sigur, e adevarat ca nu intotdeauna in sensul bun al cuvantului. Daca ar fi sa aleg totusi un talent despre care sa vreau sa vorbesc acesta ar fi: e un numar de dresura cu caini. Nimic spectaculos in scris, realmente fascinant in realitate, momentul cu pricina m-a cucerit prin faptul ca e pentru prima oara cand am vazut caini facand tot ceea ce au facut doar din placerea de a se juca si nu pentru recompensa sau si mai trist de teama unei pedepse.

Andra:

Cum au fost preselectiile la cel de-al treilea sezon? 

Au fost foarte spectaculoase, ca de obicei, pe mine personal m-au lasat de multe ori fara respiratie, am intalnit tot felul de personaje extrem de interesante. Nu, nu trebuie ratat show-ul „Romanii au talent”, va fi un nou sezon plin de suspans, asta va pot garanta, fiindca am vazut cu ochii mei ce oameni vin acolo si cat de ingeniosi sunt, va fi o lupta foarte aprinsa!

Ati mai gasit oameni talentati?

Bineinteles, majoritatea opteaza pentru muzica si dans, dar sunt si multi, multi care si-au descoperit tot felul de alte talente. Sigur, magia e la loc de cinste, de asemenea, insa au venit unii cu niste talente socante de-a dreptul, de nici nu ti-ar fi trecut prin cap ca exista asa ceva, insa ca sa fiu sincera, n-as vrea sa divulg mai mult acum, ar insemna sa stirbesc placerea celor de acasa de a savura surprizele.

Smiley:

Ne poti povesti un moment amuzant din preselectiile din acest sezon?

Sa povestesc un singur moment amuzant din timpul preselectiilor este cel mai greu! Nu exista oras sau spectacol in care sa nu se intample ceva! La show-urile de la Iasi, de exemplu, eu am fost in pauza vocala totala, asa ca am vorbit cu mainile si cu cateva cartoane facute de echipa de productie. Pavel a avut insa grija de mine tot timpul. Ma urmarea cu un termometru, ba chiar a trebuit sa port la una dintre filmari un tricou pe care scria “Doctor Pavel Bartos”.

Asta este una dintre cele mai grele intrebari pe care le primesc dupa preselectii. Am vazut atat de multe numere, atat de diferite si spectaculoase, incat mi-e imposibil sa zic: “Asta este!”. Imi plac in general concurentii care aparent sunt comuni, normali, iar cand urca pe scena te lasa cu gura cascata! Cred ca ati vazut deja si in promo-uri, sunt niste baieti care in timpul numarului lor au sarit peste masa juriului. Nimeni nu se astepta la asta!

Au mai fost momente riscante prin care ai trecut, accidentari, julituri?

S-a intamplat prima oara la Craiova. Filmam un promo prin oras, cand Pavel a pus mana pe o minge de fotbal. Am inceput sa ne dam cateva faze, eu am incercat un stop cu capul, dar mi-a iesit un stop cu nasul. Semnele ramase au demonstrat ca eu chiar mi-am dat silinta!:)

Sinteti la al treilea sezon.Ati mai gasit talente?

Nici noi nu ne asteptam sa gasim asa ceva! Va spun doar ca desenul nu se realizeaza doar din creion sau acuarela, ca Susan Boyle va fi invidioasa  si ca veti rade cum nu ati mai facut-o pana acum!

Pavel Bartos:

Ne poti povesti un moment amuzant din preselectiile din acest sezon?

Toate momentele in care am filmat flash-mob-urile: era ceva nou si pentru noi, iar de multe ori publicul era mult mai bun decat noi. Toate momentele din culise au fost amuzante. De ce? Avem toate ingredientele: una bucata Smiley, una bucata Bartos, mai multe bucati concurenti, chef si voie buna. 

Au mai fost momente riscante prin care ai trecut, accidentari, julituri?

De data asta Smiley a incercat sa-si asumat  rolul de deschizator de drumuri in materie de diverse talente, care nu erau si nici vot fi ale lui: fotbal, mers pe bicicleta, acrobatie sau magie. 

Sinteti la al treilea sezon.Ati mai gasit talente?

Romanul se pricepe la toate, chiar si la ce nu te astepti. Am confirmat asta in intreaga lume si o s-o mai confirmam inca o data si in acest nou sezon!

Care concurent te-a lasat cu gura cascata?

M-a impresionat foarte tare un copil al carui tata se afla in Afganistan. A vrut sa il sune inainte de a urca pe scena, pentru ca astfel sa il poata auzi si tatal sau. 

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni