• PRO TV
  • Laura Bogorodea, cea mai sexy concurenta de la "Romanii au talent": "Adrian Tutu este sociabil si are mult fair-play!"

Laura Bogorodea, cea mai sexy concurenta de la "Romanii au talent": "Adrian Tutu este sociabil si are mult fair-play!"

Laura Bogorodea, cea mai sexy concurenta de la "Romanii au talent": "Adrian Tutu este sociabil si are mult fair-play!"

Laura Bogorodea, concurenta care a adus spectacolul dansului indian pe scena de la "Romanii au talent", a fost desemnata de utilizatorii site-ului nostru drept cea mai sexy dintre toate participantele.

Laura are 22 de ani si locuieste in Constanta, unde este studenta la Facultatea de Stiinte Economice si conduce, impreuna cu fratele ei geaman, Laurentiu, un club de dans, pe care l-au infiintat in primul an de facultate.

In urma sondajului de pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, ai iesit pe locul intai in topul celor mai sexy concurente, cu 4.496 din 17.945 de voturi in total.  Ce mesaj ai pentru cei care te-au votat?


Multumesc tuturor celor care m-au votat. Am apreciat toate comentariile, atat pozitive, cat si negative, pentru ca eu consider ca parerea fiecaruia conteaza.

Care crezi ca sunt principalele tale atuuri?

Intotdeauna am considerat ca a avea o pasiune si un talent, indiferent cat de mic sau mare este un dar de la Dumnezeu si trebuie sa muncesti pentru acest dar si sa il dezvolti, sa il cultivi intr-un mod frumos. De aceea, muncesc in fiecare zi si incerc sa ma perfectionez.

Ce admiri cel mai mult la o femeie?

Consider ca o femeie, in primul rand, trebuie sa aiba multa sensibilitate in suflet, si in al doilea rand, sa fie plina de feminitate. Iar sensibilitatea si feminitatatea intotdeauna trebuie sa se asocieze, consider eu, cu multa putere de munca si incredere in fortele proprii.

Care crezi ca sunt caracteristicile care fac ca o femeie sa fie considerata sexy?

Care sunt caracteristicile pentru care o femeie sa arate sexy? Nu stiu daca m-am gandit pana acum… Dar daca publicul m-a votat, cred ca oamenii au vazut in mine sensibilitate, feminitate si finete.

In semifinala a doua, ai concurat alaturi de Adrian Tutu, cel care a castigat marele premiu. V-ati cunoscut, ati vorbit in culise?

In culisele de la semifinala a doua l-am cunoscut pe marele castigator al acestui concurs, Adrian Tutu, care mi-a lasat o impresie foarte buna. E o persoana sociabila si cu mult fair-play. Pe aceasta cale, il felicit si ii doresc succes pe mai departe.

Cu care dintre concurentii de la “Romanii au talent” te-ai inteles cel mai bine?

M-am cunoscut si cu concurentii din prima semifinala, si cu cei din a doua si pot spune ca m-am inteles foarte bine cu toti si chiar am devenit prieteni, lucru pe care poate sa il confirme fiecare in parte.

Cum ti s-a schimbat viata dupa “Romanii au talent”?

Cred ca in urma acestui concurs am devenit mai cunoscuta, dar in sufletul meu si pentru cei care ma cunosc cu adevarat am ramas aceeasi persoana, Laura Bogorodea.

 

Stim ca ai un frate geaman care te-a inscris chiar el la “Romanii au talent”. Te-a inscris doar pe tine, el de ce nu a participat?


Asa cum am mai spus, impreuna cu fratele meu geaman formez o pereche in dansul sportiv. Avem chiar si un club de dans sportiv. Dar pasiunea pentru muzica si dansul indian o impartasesc numai eu. Fratele meu ma sustine si ma incurajeaza, dar pentru a dansa acest gen de muzica trebuie sa simti, sa ai inclinatie si daruire. El a considerat ca pe el nu il caracterizeaza acest gen.

De ce esti pasionata de dansul indian si nu de dansurile latino sau cele de societate, de exemplu? Ce te atrage cel mai mult la dansul indian?

Nu am zis niciodata ca celelalate genuri de dans nu le fac din pasiune. La mine, dansul, in general, este o pasiune. Dansul inseamna un mod de a te exprima, iar dansul indian este placerea mea si nu imi pare rau ca am participat cu acest stil.

Ce sfaturi ai pentru toti cei care se inscriu la preselectiile pentru a doua editie “Romanii au talent”?

Cei care vin la o preselectie trebuie sa aibe, in primul rand, curajul de a arata ca au fost inzestrati cu un talent, si in al doilea rand, sa arate ca au si muncit pentru a-l cultiva si a-l dezvolta. Cand intri intr-un concurs, esti constient ca nu toti vor castiga marele premiu, dar important este sa participi.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni