Laura Bretan s-a tranformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată în ziua în care a absolvit colegiul


	Laura Bretan s-a tranformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată în ziua în care a absolvit colegiul
Autor: Redactia
Data: 24 Iunie 2020

În anul 2016, România era cucerită de o fetiță cu voce de aur, care a pășit timid pe scena de la Românii au talent. Laura Bretan a reușit atunci să amuțească juriul și audința în momentul în care a început să cânte. 

Apoi, Laura Bretan și-a trecut în palmares titlul de cel mai talentat român și a câștigat "Românii au talent", dar taletnul său avea să devină cunoscut în plan internețional. 

În același an, Laura a participat și la "Americanii au talent", reușind să ajungă până în finala concursului, câștigat în acel sezon de Grace Vander Waal. În preselecții, Laura Bretan și concurenta care a reușit să câștige show-ul din SUA au convins juriul să apese butonul de aur.

Acum, Laura Bretan a devenit o domnișoară în toată regulă și a absolvit cu brio colegiul. După încheierea studiilor la un colegiu din Chicago, solista are acum planuri pentru facultate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who graduated??????????? #classof2020 @audi

A post shared by Laura Bretan (@officiallaurabretan) on


În 2020, odată cu majoratul, Laura Bretan își dorea să susţină 18 concerte în 18 oraşe din România, alături de tenorul român Bogdan Mihai. Din păcate, pandemia  de coronavirus i-a dat planurile peste cap şi a anulat spectacolele. 



Vezi și: Luna pride pe Tiktok

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies