• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana Ciobotaru, fosta concurenta a lui Smiley la "Vocea Romaniei", lanseaza prima sa melodie

Loredana Ciobotaru, fosta concurenta a lui Smiley la "Vocea Romaniei", lanseaza prima sa melodie

Loredana Ciobotaru, fosta concurenta a lui Smiley la "Vocea Romaniei", lanseaza prima sa melodie

Fosta concurenta de la ”Vocea Romaniei”, despre care s-a scris ca ar fi avut o relatie cu Smiley, a lansat primul single din cariera solo. Piesa se numeste “Sarutul” si a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams si produsa de Lukone, iar chitara Alex Caliman (chitaristul din band-ul Innei).

Loredana Ciobotaru sau Lori, pe numele sau de scena, este cunoscuta publicului datorita participarii la Vocea Romaniei unde a ajuns pana in semifinale. Intre 2010-2014, Lori a facut parte din trupa Life on Mars cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an.

 

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? 

Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te in adevarata competitie a vocilor! 

"Doar vocea conteaza!" Completeaza formularul de inscriere aici 


Tot incepand cu acest an, Lori este artist Global Records, firma de management a Innei, alaturi de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

 

 

“Lori mi-a atras atentia inca din auditiile de la Vocea Romaniei, este un performer bun, un artist cu care se lucreaza usor si am simtit ca trebuie sa faca parte din Global Records”, a declarant stefan Lucian,  Managing Partner Global Records.

 

Videoclipul pentru aceasta piesa a fost deja filmat, regizor fiind Matei Dima (castigatorul primei editii YouTube Music Awards la categoria “Innovation of the Year” , “Lumea ta” – Carla’s Dreams feat. Loredana,), iar DoP Bogdan Daragiu (INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You”) si urmeaza sa fie lansat in urmatoarele doua saptamani.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni