• PRO TV
  • Madalina Stanciu a impresionat juriul cu un dans la bara pe piesa "Nothing else matters" VIDEO

Madalina Stanciu a impresionat juriul cu un dans la bara pe piesa "Nothing else matters" VIDEO

Madalina Stanciu a impresionat juriul cu un dans la bara pe piesa "Nothing else matters" VIDEO

Madalina Stanciu are 23 de ani este din Timisoara si are o fetita in varsta de doi ani si opt luni pentru care lupta sa-i ofere toate conditiile de care are nevoie pentru a creste frumos, acesta fiind si unul din motivele care au impins-o sa vina la “Romanii au talent”.

"Am inceput cu gimnastica de foarte micuta am avut-o ca antrenoare pe Nadia Comaneci, am facut foarte multi ani de gimnastica dupa care am avut un accident la coloana, iar timp de un an si jumatate am ramas in caruciorul cu rotile si nu puteam face nimic fara ajutorul cuiva. Fratele meu mai mare m-a ajutat sa trec peste aceasta perioada dificila. Acesta din pacate nu mai este printre noi, l-am pierdut la varsta lui de 33 de ani. Si sper ca acolo unde este sa ma vada si vreau sa-i multumesc", a povestit Madalina cu ochii in lacrimi.

Astfel, tanara mamica a venit pe scena "Romanii au talent" impreuna cu mama si fiica ei care au incurajat-o inainte de momentul pe care urma sa-l prezinte pe scena.

Ea a pasit increzatoare in fortele proprii si a prezentat pe scena un numar de dans la bara pe piesa celor de la Metallica - "Nothing else matters".

Bineinteles, juriul nestiind ce va urma a ramas cu gura cascata, in momentul in care au vazut-o pe tanara mamica cum danseaza la bara. Toata lumea era muta, insa i-a tradat expresia fetei care era clar, de uimire.

Prima care a comentat acest dans a fost Andra care a spus: "Mi-a placut foarte mult de tine, ma gandesc ca este vorba de foarte multa munca si forta in maini si te felicit, un moment foarte frumos".

Urmatorul care a spus cateva cuvinte despre prestatia Madalinei Stanciu a fost Andi: "Vreau sa spun ca este pentru prima oara cand vad un dans la bara..." moment in care pe scena a intrat micuta Denisa, fiica dansatoarei ceea ce a starnit ropote de aplauze. Desigur, Andi a continuat: "Am fost cucerit de piesa pe care ai ales-o".

Mihai Petre
a marturisit ca a fost cucerit de Madalina: "Deoarece dansurile de genul acesta sunt doar vulgare si ceea ce a facut ea aici este mai mult decat atat si cred ca e curajos ceea ce faci tu".

Dupa cum se astepta toata sala, juriul a acordat trei de "DA", asa incat Madalina Stanciu va merge mai departe in show-ul "Romanii au talent". Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi cum a dansat Madalina Stanciu!

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Inscrie-te AICI daca vrei sa fii in public la semifinalele "Romanii au talent"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni