• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mai sunt 3 locuri disponibile pentru marea finala "Romanii au talent". Ei s-au calificat in ultimul act al show-ului, dupa a patra semifinala LIVE

Mai sunt 3 locuri disponibile pentru marea finala "Romanii au talent". Ei s-au calificat in ultimul act al show-ului, dupa a patra semifinala LIVE

Mai sunt 3 locuri disponibile pentru marea finala "Romanii au talent". Ei s-au calificat in ultimul act al show-ului, dupa a patra semifinala LIVE

Publicul si juriul si-au ales inca o data favoritii dintre cei 12 concurenti aliniati la linia de start a celei de-a patra semifinale "Romanii au talent".

Pe locul 1 a fost votat acordeonistul Emy Dragoi.

Show-ul este si pe Voyo.ro.



Pozitia a doua in preferintele publicului i-a revenit "zburatorului" Octavian Stoica.



Iar juriul a trebuit sa aleaga dintre ocupantii locurilor 3 si 4: Ovidiu Pasarar si cuplul de dansatori Catalina Tampau & Alin Beca.

Andra a votat ferm pentru Alin si Catalina, in timp ce Andi Moisescu l-a ales pe Ovidiu: "Eu aleg numarul care a explodat in final: Ovidiu".

Astfel, decizia finala a ramas in terenul lui Mihai Petre: "Inima mea e cucerita de dans, dar nu pot sa nu recunosc un moment de calitate si trebuie sa analizez la rece", a spus el. "In aceasta seara, momentul fara greseala a fost cel al lui Alin si al Catalinei", a venit verdictul juratului.

Cu cine te uiti la "Romanii au talent"? Arata-ne intr-o poza, pe care trebuie sa o incarci pe Facebook, in descrierea careia sa scrii #selfiecutalent. Pentru asta castigi invitatii in public in marea finala a show-ului.



De asemenea, Andra, Andi si Mihai au ales candidatul editiei la premiul pentru originalitate, in valoare de 10.000 de euro, pus la bataie in acest sezon pe langa marele premiu, de 120.000 de euro: Florinel Lautaru, care a cantat la pahare de sticla.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni