• PRO TV
  • Mama si fiica danseaza din buric la "Romanii au talent"! VIDEO

Mama si fiica danseaza din buric la "Romanii au talent"! VIDEO

Mama si fiica danseaza din buric la "Romanii au talent"! VIDEO

Natalia Duminica a venit pe scena emisiunii "Romanii au talent" insotita de mama ei si impreuna au prezentat un super dans din buric.

Natalia DuminIca are 20 de ani si este nascuta in Republica Moldova, dar are dubla cetatenie si romaneasca si moldoveneasca. "Am 20 de ani, dar dansez de 17 ani jumatate", a spus Natalia care a mai marturisit ca s-a luat dupa mama ei si de aceea s-a apucat de dans la doar doi ani.

 Atat Natalia, cat si mama ei sunt doua femei frumoase, de aceea ele au intrat in scena in aplauzele publicului. La putin timp dupa ce au inceput sa danseze toata lumea a ramas cu gura cascata, iar o parte din public era in picioare si aplauda in ritmul muzicii.

La finalul dansului, Andra a spus: "Mamaaaa!".Andi a declarat imediat: "Mai, mie mi-a placut mult ce am vazut la televizor". "Va felicit, mama si fiica, imi place acest moment", a mai adaugat Andra.

In final, Mihai Petre a mai completat: "Natalia... mi-a placut , si de dumneavoastra doamna. Aratati foarte bine, dansati foarte bine". Bineinteles, cum era de asteptat juriul a acordat trei de "DA" astfel incat Natalia Duminica si mama ei merg mai departe in concurs.

Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi dansul!


Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Facebook.com/romaniiautalent

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni