Mihaela Radulescu, despre "Romanii au Talent": "Eu sunt fata rea din juriu"

Mihaela Radulescu, despre "Romanii au Talent": "Eu sunt fata rea din juriu"

Mihaela Radulescu a devenit, oficial, cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Romanii au talent". Alaturi de Bebe Cotimanis, Andra si Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, va porni in cautarea celui mai talentat roman.

Mihaela Radulescu participa pentru prima data la preselectiile "Romanii au Talent". Jurata a marturisit pe pagina sa de Facebook ca nu se lasa usor impresionata, asa ca participantii vor fi nevoiti sa dea tot ce au mai bun pentru a obtine un "Da" din partea Mihaelei.

 

Pentru a cincea oara, “Romanii au talent”, competitia nationala a adevaratelor talente va aduce in fata telespectatorilor incepand din primavara anului viitor, un nou sezon plin de personalitate, emotie, curaj, talent in forme diferite si spectaculoase.

“Am decis, in sfarsit, sa ma intorc la TV. Am ales PRO-ul cu inima larg deschisa, nu numai pentru propunerea inedita de a face parte din juriul emisiunii cu cea mai mare audienta din Romania, "Romanii au talent",  dar si pentru oamenii cu care voi face echipa. Am simtit o energie fantastica  si am dat peste niste profesionisti cu care am avut chimia aia la care viseaza orice om care lucreaza in echipa. Gandim la fel, simtim la fel (ca in melodia aia care-mi place mie:))  si vrem sa facem performanta, de dragul publicului, dar si cu pofta apriga de a descoperi romanii cu adevarat talentati, care merita sa ajunga in atentia tuturor. Abia astept sa incepem munca, iar de la inceputul anului viitor ne veti vedea...in actiune ! :)”, a declarat Mihaela Radulescu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni