Mihaela Radulescu, intalnire cu unul dintre cei mai faimosi barbati din lume: "Problema cu astfel de barbati e ca sunt prea putini si mereu ocupati"


	Mihaela Radulescu, intalnire cu unul dintre cei mai faimosi barbati din lume: "Problema cu astfel de barbati e ca sunt prea putini si mereu ocupati"
Data: 23 Octombrie 2014

Mihaela Radulescu a moderat o intalnire intre Felix Baumgartner, primul om care a depasit viteza sunetului sarind din stratosfera, si fanii acestuia, prezenti la o conferinta din Bucuresti.

Jurata de la Romanii au Talent si-a exprimat incantarea fata de aceasta oportunitate pe pagina sa de Facebook si a marturisit ca abia asteapta sa-l cunoasca pe Baumgartner.

Cu aceasta ocazie, Mihaela si-a schimbat look-ul si si-a deschis destul de mult culoarea parului. 

 

"Problema cu astfel de barbati e ca sunt prea putini si mereu ocupati. Abia astept intalnirea cu Felix Baumgartner, pamanteanul care a batut viteza sunetului, a sarit de pe cele mai inalte cladiri ale lumii, a bifat vreo 3 recorduri mondiale, piloteaza elicoptere comerciale, dar si-a facut mana si pe cele militare, parasutist, base-jumper, wing-suit-ist:)) si...devreme acasa, pentru ca ne pregateste iar ceva", spune vedeta.

 

"Am deja o colectie bogata de interviuri si intalniri memorabile cu oameni care au intrat in istorie, ca fiind cei mai buni din lume… in domeniul lor. Am adunat castigatori de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), castigatori de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o multime de romani, de la Nadia Comaneci, la Elisabeta Lipa sau Andreea Raducan…, dar si straini, ca Hannes Arch (campion mondial de air race), Sebastien Loeb (campion mondial de raliuri), artisti ca Julio Iglesias (cel mai bine vandut artist pop de pe planeta, la vremea lui), scriitori ca Dan Brown (cel mai bine vandut autor vreo 6 ani la rand) etc. Din fericire, e o poveste care continua si am ocazia de a sta alaturi de FELIX BAUMGARTNER, cel care a sarit din stratosfera, stabilind recordul mondial de viteza in coborare libera – primul om care a depasit viteza sunetului", a scris Mihaela Radulescu pe site-ul sau.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies