Mihaela Radulescu, prezenta la cea mai importanta competitie mondiala de ski

Mihaela Radulescu, prezenta la cea mai importanta competitie mondiala de ski

Mihaela Radulescu este o persoana extrem de activa, pasionata de sport in general si, cu precadere, de sporturile extreme. Zilele acestea, jurata de la Romanii au talent impreuna cu iubitul sau, Felix Baumgartner, au avut imensa bucurie de a participa la cea mai importanta competitie mondiala de ski – Hahnenkham Race, care a avut loc in Kitzbuehl.

Cu aceasta ocazie, Mihaela a cunoscut si a stat de vorba cu oameni senzationali, legende vii din lumea sportului, cum ar fi Niki Lauda, Daniel Ricciardo sau Sir Jackie Stewart, campioni mondiali de ski, dar si vedete internationale. Ea a petrecut cateva zile minunate alaturi de iubitul sau si a avut parte de o bucurie imensa cand a realizat cat de iubit si respectat este Felix in tara sa.

Mihaela iubeste viata si toate provocarile pe care aceasta i le aduce, iar urmatoarea aventura a sa va avea loc in Australia, unde Felix va participa la celebrul raliu Bathurst.

Pe langa activitatile sportive si cele caritabile in care se implica ori de cate ori are ocazia, Mihaela se pregateste intens si de inceperea show-ului Romanii au talent din primavara, proiect pentru care isi dedica foarte mult timp si energie.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni