• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, din nou in atentia presei. Cum s-au lasat fotografiati cei doi 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, din nou in atentia presei. Cum s-au lasat fotografiati cei doi 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, din nou in atentia presei. Cum s-au lasat fotografiati cei doi 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut atunci cand Felix Baumgartner a vizitat Romania. A fost cucerit din prima clipa de juratul de la "Romanii au talent", in timpul unui interviu.

Cuplul a fost fotografiat de aceasta data la o partie de ski din Austria, una dintre cele mai dificile din Kitzbuehel, iar imaginile vorbesc de la sine: au aparut mai zambitori ca niciodata.

Dupa ce presa a speculat o posibila relatie intre cei doi, Mihaela a decis sa lamureasca lucrurile si i-a povestit lui Catalin Maruta, intr-una din emisiunile sale, despre povestea de dragoste pe care o traieste in acest moment.

Vedeta a confirmat faptul ca Felix este un barbat carismatic si curtat de cele mai frumoase femei din aceasta lume, iar cu aceasta ocazie a infirmat zvonurile care au aparut de curand si care vorbeau despre o casatorie intre Felix si fosta lui iubita. 

Mihaela si sportivul traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni de zile, iar totul se pare ca a pornit de la interviul pentru care vedeta s-a chinuit doi ani de zile sa il obtina de la celebrul sportiv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni