• PRO TV
  • Mihai Petre, amenintat cu bataia de un spectator! Afla de ce!

Mihai Petre, amenintat cu bataia de un spectator! Afla de ce!

Mihai Petre, amenintat cu bataia de un spectator! Afla de ce!

Cea de-a cincea editie a emisiunii "Romanii au talent" a inceput cu putin suspans deoarece Mihai Petre in urma jurizarii era sa primeasca o palma de la un spectator.

Momentul a inceput foarte bine, si anume cu intrarea pe scena a unei tinere care intrebata fiind de ce a venit la “Romanii au talent”, a raspuns: "Am vrut sa evidentiez trei talente, si anume: dans, muzica si actorie ".

Si asa a inceput primul moment, cel de dans, in care tanara s-a straduit sa danseze balet cat poate ea de bine. Din pacate, Mihai Petre nu a fost multumit de ce se vedea pe scena si a apasat imediat pe “X”. Dupa balet, fata a trecut la un tip de dans mai alert si asa a inceput sa se dezbrace, adica sa-si dea jos rochita roz, iar  reactia publicului a foarte pozitiva.

Pe de alta parte, Andi Moisescu si-a pus mainile la ochi, iar Mihai s-a intors cu spatele la scena. Andra nu a mai rezistat nici ea mai mult si a fost a doilea membru al juriului care a apasat pe “X”, fara regrete. Pentru ca Andi nu a apasat pe "X", tanara si-a continuat numarul cu un dans oriental starnind rasul in sala, iar punctul culminant a fost atunci cand a inceput, dezbracata fiind, sa cante muzica populara.

"Ok, parerea mea este ca a fost un moment foarte slab de la o petrecere foarte proasta. Nu a avut niciun sens si momentul tau mi s-a parut foarte, foarte slab", a spus Mihai Petre serios. La care tanara a adaugat: "Credeam ca se apreciaza faptul ca am gasit o idee de a lega ceva, de a prezenta ceva frumos, dar nu sunt profesionista".

Asa ca, intr-un final juriul a dat trei de "Nu". Acest fapt si mai ales comentariile acide ale lui Mihai Petre au enervat la culme un spectator care s-a indreptat catre el si i-a spus: "Nu stiu cine esti, dar esti foarte obraznic si ma abtin cu greu sa nu te plesnesc".

In tot acest timp Mihai s-a enervat si l-a invitat cat a putut el de politicos sa paraseasca locul destinat juriului. In cele din urma Petre a scapat nevatamat, iar spectatorul, unul dintre sustinatorii fetei care tocmai fusese respinsa probabil si-a vazut de treaba. Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi cele mai tari momente din emisiune!

Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent!
Inscrie-te AICI daca vrei sa fii in public la semifinalele "Romanii au talent"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni