Mihai Petre, pe punctul de a fi sarutat de o concurenta la preselectiile "Romanii au talent"

Mihai Petre, pe punctul de a fi sarutat de o concurenta la preselectiile "Romanii au talent"

In fiecare vineri, de la 20:30, cel mai tare show din Romania e la ProTV!

Emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori mai activ si mai haios ca niciodata vor face din nou deliciul telespectatorilor in fiecare inceput de weekend.

Asteptat de milioane de telespectatori, al treilea sezon “Romanii au talent” debuteaza in forta. Printre momentele care vor starni hohote de ras sau exclamatii de uimire, prima editie a show-ului de la ProTV va aduce o situatie total neasteptata.

Chiar daca este cel mai dur si mai direct membru al juriului, Mihai Petre starneste pasiuni nebanuite in randul publicului feminin.

Aflat la preselectiile din Oradea, Mihai a fost invitat pe scena de una dintre concurente, al carei vis era sa danseze macar o data cu juratul de la ProTV. Nu mica a fost surpriza cand aceasta a incercat sa il sarute! Care este deznodamantul acestei povesti veti afla vineri, 15 februarie de la ora 20:30.

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni