Momente pline de emotie in prima editie Romanii au talent

Momente pline de emotie in prima editie Romanii au talent

Cel de-al cincilea sezon Romanii au talent a debutat vineri, 13 martie, la PRO TV. Telespectatorii au avut parte de un show fantastic, de talente incredibile, dar si de reactii incendiare venite din partea juratilor.

Romanii au talent este cel mai apreciat show de divertisment, ce a doborat recorduri de audienta in toate cele patru sezoane difuzate pana acum. Mii de persoane s-au inscris in cursa pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul de 120.000 de euro, insa doar cateva sute au avut sansa sa ajunga in fata juriului pentru a-si arata talentul. Pretendentii la titlul de erou national au avut ocazia in cadrul preselectiilor sa isi prezinte numarul atat in fata juriului, cat si a unei sali pline pana la refuz, insa au primit si acces garantat in casele a milioane de romani ce urmaresc show-ul din fata televizoarelor. Juriul are dificila misiune de a aprecia sutele de acte artistice prezentate in preselectii, pentru ca in final sa existe un singur castigator al marelui titlu. 

Prima editie a noului sezon Romanii au talent a avut parte de toate ingredientele: talente incredibile, spectacol incendiar, prestatii care au starnit hohote de ras, dar si momente pline de emotie, care au sensibilizat atat juriul, cat si pe cei prezenti in sala.

Momentele incarcate de emotie prezentate vinerea trecuta pe scena Romanii au talent, au fost:

Vlad Ciotescu – micutul pianist de numai 14 ani a venit la preselectii insotit de mama sa si, in ciuda faptului ca este nevazator, a interpretat impecabil melodia Let it be de la Beatles. El a reusit sa ridice sala in picioare, dar si pe cei patru jurati, care l-au aplaudat indelung. „Esti foarte talentat, transmiti emotie si ai ales o melodie sensibila care m-a emotionat foarte tare. Mi-ar face mare placere sa cantam, de ce nu, aceeasi melodie sensibila odata.” a declarat Andra, profund impresionata de interpretarea baiatului. Dupa primirea celor patru de DA, Vlad a avut o singura dorinta: „As vrea sa va cunosc pe fiecare in parte.” Juratii au mers pe scena pentru a face cunostinta si pentru a-l felicita.

Dina Monica Stanciulete – un copil de 13 ani cu un talent imens. A urcat pe scena cu lacrimi in ochi, a cantat la violoncel o piesa foarte dificila, Set fire to the rain – Adele, si a plans timp de 3 minute incontinuu, atat cat a durat prestatia sa. Intrebata fiind daca au coplesit-o emotiile si care este motivul pentru care a plans atat de mult, micuta a spus cu zambetul pe buze stergandu-si lacrimile: „Nu stiu, dar m-am simtit foarte bine!” Juratii au fost impresionati, iar Bebe a declarat: „Nu eu dau un verdict, sufletul meu da un verdict, DA din tot sufletul!”

Bogdan Bolohan are 27 de ani si in viata de zi cu zi este animator la petrecerile pentru copii. A urcat pe scena cu un zambet timid, dar decis sa demonstreze ca numarul lui este unul de exceptie. Momentul de dans contemporan prezentat de Bogdan  a sensibilizat intreaga sala, dar si pe cei patru jurati, care s-au ridicat in picioare aplaudand indelung prestatia. „Este exact dansul meu, acesta sunt eu in dans”, a declarat tanarul. In completarea lui, in momentul in care si-a dat verdictul, Andi Moisescu a spus: „Avem in fata noastra unul dintre cei mai talentati romani pe care am avut norocul sa-i avem pe scena emisiunii in cele cinci sezoane de pana acum.”

Bogdan Dumitrascu are 39 de ani si este de profesie zugrav. A venit in fata juratilor modest, dar cu o ambitie uriasa, gandindu-se ca nu vrea sa-si dezamageasca fiul care il astepta acasa. Acesta a spus: “Am venit pentru a castiga concursul asta. Daca ajung acasa fara premiu, baietelul meu de aproape 4 anisori imi da o mama de bataie…” Nu i s-au dat foarte multe sanse la inceput, insa Bogdan a demonstrat prin interpretarea impecabila a melodiei O sole mio, ca desi a inceput sa cante de placere, neavand studii in domeniu, vocea sa si tehnica vocala sunt aproape de ale unui profesionist. “Esti extraordinar! Este vorba de si despre talent!” a declarat Andra in momentul in care a evaluat prestatia lui Bogdan.

Duo Acrobatik – tinerii acrobati de 24 si 25 de ani care au emotionat publicul cu sensibilitatea dansului lor, dar si cu profesionalismul de care au dat dovada sau siguranta cu care au executat perfect elemente acrobatice cu o dificultate ridicata. Profund impresionata de cei doi, dar si de momentul lor incredibil, Mihaela a spus: “Sunteti frumosi, sunteti talentati si sunteti foarte expresivi. Am un respect enorm pentru cei care muncesc atat de mult pentru a obtine un efect vizual atat de placut. A fost o poezie.”

Prima editie Romanii au talent a fost una plina de emotie, neprevazut, energie, talent autentic si a avut toate ingredientele pentru a transforma o seara obisnuita intr-una spectaculoasa. 

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul, vinerea aceasta, de la 20:30, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni