Momentul de la Românii au talent care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări

Momentul de la Românii au talent care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări

Unul dintre momentele de la Românii au talent - sezonul 10 se apropie de aproape 8 milioane de vizualizări, strângând aprecieri și comentari de la fani ai emisiunii din toată lumea. 

În ediția a treia a emisiunii Românii au talent - sezonul 10, a evoluat și Veronica Khistova, o elevă de 14 ani din Ucraina, care a prezentat un număr inedit de acrobație. 

Până în acest moment, prestația puștoiacei a fost vizualizată de aproape 8 milioane de ori pe contul oficial de YouTube al emisiunii ”Românii au talent”, cei mai mulți fani venind din India, apoi din Indonezia, Filipine, Statele Unite, Rusia, Mexic, Brazilia etc.

”E impresionant și creepy în același timp”, au apreciat momentul fanii. 

La doar 14 ani, Veronica Khistova are o poveste impresionantă. 

Pe când avea trei ani, mama ei a dus-o la dansuri. La cinci ani, a dus-o și la gimnastică, să vadă dacă i-ar plăcea să facă și asta. Și i-a plăcut mai mult decât îi plăcea să danseze. După un an, Veronica a ajuns la o școală de circ din oraș și de atunci face asta. Poate să meargă în mâini, să jongleze și poate face și hula-hoop. Se antrenează câte cinci ore pe zi, de luni până sâmbătă.

Ca alte pasiuni, îi place să coasă goblenuri și să cânte. Nu prea are timp însă pentru aceste hobby-uri.

Are doi frați mai mici, și ei fac circ la aceeași școală cu ea. 

A mers la emisiuni TV din Kiev, a fost și la Germania are Talent. Își dorește să câștige Românii au talent, iar cu premiul ar cumpăra o locuință pentru familia ei, pentru că s-a săturat să se mute din casă în casă la fiecare doi ani. 

     

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni