Nimeni nu si-a imaginat ca poate sa faca asa ceva pe scena. Miscarile de dans pe care nu le poti uita prea curand

Nimeni nu si-a imaginat ca poate sa faca asa ceva pe scena. Miscarile de dans pe care nu le poti uita prea curand
Data: 21 Martie 2016

Marco Aurelio este un tanar in varsta de 23 de ani care a reusit sa ii surprinda pe juratii de la Got Talent Espania din primele secunde in care a urcat pe scena.

Tanarul a participat in cea de-a cincea runda de preselectii si a reusit sa impresioneze intreaga audienta cu miscarile de dans si cu flexibilitatea trupului sau. 

Marco a venit sigur pe el in fata juriului si dupa s-a prezentat, a renuntat la haine si si-a pus in aplicare talentul. Pentru aceasta etapa a show-ului, tanarul a marturisit ca s-a antrenat zilnic, mai mult de sase ore. De aici si pana la o reprezentatie fara cusur nu a mai fost decat un pas, iar complimentele pe care le-a primit de la jurati au demonstrat ca nu a muncit deloc in zadar si ca efortul depus si-a primit aplauzele cuvenite.

Cei patru membrii ai juriului l-a privit cu admiratie, l-au urmarit fascinati si s-au minunat de miscarile pe care nu oricine le poate executa cu atat de multa stapanire. 

Desi parea ca executa miscari dureroase, Marco Aurelio i-a uimit pe toti cei din sala. Tanarul a primit 4 "DA" si merge in etapa urmatoare a show-ului.

Romanii au talent - VINERI de la 20:30, numai la PROTV!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies