• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O bruneta superba, cu un zambet irezistibil. Cum arata sotia mentalistului Vlad Grigorescu, cea care ii va darui primul copil in curand

O bruneta superba, cu un zambet irezistibil. Cum arata sotia mentalistului Vlad Grigorescu, cea care ii va darui primul copil in curand

O bruneta superba, cu un zambet irezistibil. Cum arata sotia mentalistului Vlad Grigorescu, cea care ii va darui primul copil in curand

Vlad Grigorescu, unul dintre finalistii "Romanii au talent" din al treilea sezon, se pregateste pentru “unul dintre cele mai tari show-uri de mentalism din lume”.


Ce nu stiu multi fani despre el este ca Vlad Grigorescu este casatorit de aproape 2 ani, iar in august asteapta primul copil, o fetita. Pe sotia lui, o bruneta atragatoare, o cheama Petronia.
 





"Ea este primul om pe care testez trucurile si consultantul meu principal. Ea imi spune cand exagerez, ea imi spune cand e bine, cand ceva nu mi se potriveste sau chiar imi da sugestii. Ea intelege ce vreau eu sa fac si sa transmit prin trucurile mele asa ca e un sfatuitor bun dar uneori cred ca si pentru ea e prea mult" spune Vlad Grigorescu.



 

L-am intrebat pe Vlad daca sotia lui, care ii este tot timpul alaturi si care are posibilitatea sa afle toate secretele din spatele trucurilor sale, crede in magie. Iata ce raspuns am primit:

"Cred ca toti oamenii cred in magie intr-un fel sau altul. Magia nu e ceva concret. E ceva ce simtim. Trucurile sunt doar o metoda prin care se creeaza acele sentimente. Daca asta inseamna magia, inseamna ca si ea, ca si mine, credem in magie".

 





 

Mentalistul de 26 de ani vrea sa demonstreze lucruri bizare si aparent imposibile intr-un show la teatrul Nottara, marti, pe 18 iunie.

"Vlad Grigorescu LIVE este un spectacol cu si despre spectatori. Ei au un rol decisiv in desfasurarea spectacolului. Voi incerca sa ma joc cu mintea lor si, de ce nu, si ei cu a mea. Voi incerca sa le citesc si sa le controlez gandurile, voi demonstra lucruri bizare si aparent imposibile. Totul va fi pigmentat cu umor si dramatism” ne-a spus mentalistul.

Spectacolul este plin de intorsaturi si surprize. Va fi un show interactiv in care toti spectatorii vor participa direct, inclusiv abonatii Voyo.ro care vor putea vedea live si exclusiv spectacolul marti, 18 iunie, de la 8 seara.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni