• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O fetita de doar 5 ani a lasat fara cuvinte juriul de la "America's Got Talent". Vezi un moment magic - VIDEO

O fetita de doar 5 ani a lasat fara cuvinte juriul de la "America's Got Talent". Vezi un moment magic - VIDEO

O fetita de doar 5 ani a lasat fara cuvinte juriul de la "America's Got Talent". Vezi un moment magic - VIDEO

"Let it go" se numara printre melodiile preferate ale micutilor din intreaga lume, compozitia muzicala facand parte din coloana sonora a animatiei "Frozen". Piesa "In Summer" are si ea mari sanse sa intre in preferintele pustilor datorita micutei Heavenly Joy.

Are 5 ani si a reusit sa faca spectacol in preselectiile show-ului "America's Got Talent". Zambind increzatoare, Heavenly Joy le-a oferit celor patru membri ai juriului un moment pe care nu il vor uita prea curand. Fetita a interpretat intr-o maniera originala piesa "In summer", cantata in "Frozen" de simpaticul Olaf, iar momentul sau a fost urmarit pe YouTube de peste 1 600 000 de oameni.

Citeste si: A aratat lumii intregi ca varsta e doar un numar. La 96 de ani, a cucerit publicul de la "America's Got Talent"

Cu siguranta, talentul este mostenire de familie. Heavenly este fiica producatorului Rodney Jerkins si a cantaretei Joy Enriquez. 

Fetita a cucerit definitv publicul atunci cand a marturisit ca spera sa castige marele premiu pentru a-l dona in intregime persoanelor nevoiase.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni