• PRO TV
  • O fotografie de 84 000 de like-uri! Ce mesaj a avut Andra pentru prietenii ei virtuali

O fotografie de 84 000 de like-uri! Ce mesaj a avut Andra pentru prietenii ei virtuali

O fotografie de 84 000 de like-uri! Ce mesaj a avut Andra pentru prietenii ei virtuali

Andra, membra a juriului Romanii au talent, este una dintre cele mai iubite vedete din Romania iar aparitiile ei sunt adorate de fanii de pretutindeni. Cariera mereu infloritoare pe care o are si familia frumoasa pe care si-a construit-o o plaseaza, cu siguranta, printre femeile implinite pe toate planurile.

Cantareata isi tine fanii la curent intotdeauna, postand pe pagina ei de socializare fotografii care strang un numar record de aprecieri. De la imagini cu cei doi copii ai cantaretei,  David si Eva Maria Ioana, care fac deliciul fanilor ei, pana la schimbarile de look de care are parte, Andra este urmarita si apreciata de prietenii ei virtuali in mod constant.

Frumoasa artista a postat si de aceasta data o imagine la care fanii nu au contenit sa lase comentarii si sa-si exprime aprecierile.

Alaturi de fotografie, frumoasa cantareata a transmis si un mesaj pentru acestia. "Va doresc o zi minunata! Va pup", a scris cantareata.

Pe Andra o puteti vedea in fiecare vineri seara, de la ora 20:30, alaturi de Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Florin Calinescu. Telespectatorii sunt asteptati saptamana de saptamana, sa urmareasca show-ul "Romanii au Talent" si sa aiba parte de un spectacol de divertisment de nota 10! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni