• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O tânără bolnavă de cancer, moment viral la America's Got Talent! A primit Golden Buzz de la Simon Cowell

O tânără bolnavă de cancer, moment viral la America's Got Talent! A primit Golden Buzz de la Simon Cowell

O tânără bolnavă de cancer, moment viral la America's Got Talent! A primit Golden Buzz de la Simon Cowell

Jane Marczewski, o tânără de 30 de ani din Zanesville, Ohio, care s-a recomandat ca Nightbirde, numele ei de scenă, a uimit întreaga planetă.

Tânăra a participat la America's Got Talent, iar momentul ei a fost urcat pe 9 iunie 2021 pe Facebook, adunând peste 45 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore!

Jane, sau Nightbirde, a interpretat o piesă originală, „It’s Ok”, iar momentul ei l-a emoționat aproape până la lacrimi pe Simon Cowell, care i-a dat Golden Buzz. Însă, mai mult decât atât, întreaga poveste a tinerei este una demnă de film: doctorii i-au spus că mai are doar 2% șanse de supraviețuire, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

„Nu am mai lucrat de câțiva ani, pentru că m-am luptat cu cancerul. Dar e ok, sunt ok. Ultima oară când am verificat, mai aveam ceva celule canceroase în plămâni, coloană și ficat. Nu sunt ok în toate sensurile cuvântului. Dar e important ca oamenii să știe că nu mă definesc problemele pe care le am, sunt mult mai mult de atât. Nu poți să aștepți ca viața să nu mai fie grea pentru a lua decizia de a fi fericit”, a spus Jane Marczewski pe scena America's Got Talent. Iar presa din SUA afirmă că, la un moment dat, doctorii au afirmat că ea mai are doar trei luni de trăit. „Am 2% șanse de supraviețuire, dar 2% este mai mult decât 0%. Acest 2% îmi oferă speranță și îmi doresc ca oamenii să știe cât de incredibil se simte asta”, a fost răspunsul ei.

foto: Getty Images

Înscrierile pentru sezonul 12 Românii au Talent au început! Arată-ne că te-ai născut pentru scena asta! Înscrie-te pe romaniiautalent.protv.ro și fii eroul nostru

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni