• PRO TV
  • „Păpușa vie” de la Românii au talent s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum Alexandra Siverenco

„Păpușa vie” de la Românii au talent s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum Alexandra Siverenco

„Păpușa vie” de la Românii au talent s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum Alexandra Siverenco

Avea doar 6 ani când a pășit pentru prima oară pe scena de la Românii au talent. Prin grația și frumusețea ei, micuța balerină Alexandra Siverenco a cucerit publicul și juriul. 

În seznul 4 al emisiunii Românii au talent, Alexandra a ajuns până în finala concursului. Chiar dacă nu a câștigat, prestația fetiței din Republica Moldova a rămas în memoria juriului. Dansul ei grațios a cucerit-o pe Andra, care a spus atunci: „Mi-aș dori să am o fetiță ca ea!”.

„Sunt de-a dreptul uimit de maturitatea de care dă dovadă în timp ce se mișcă. La asta mai adaug doi ochi și două gropițe. Ce altceva mai putem cere de la ea?, spunea Mihai Petre. 

Au trecut 8 ani de la participarea Alexandrei în show-ul de talente, iar cum este o domnișoară superbă. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). Pe lângă balet, Alexandra a mai mai învățat să cânte la pian și să călărească. 



În ultimele imagini postate pe contul ei de socializare, Alexandra se află într-o excursie în România. Ea a vizitat Salina Turda, Parcul de agrement Moara de Vânt (Sălicea), dar și alte locuri pitorești. 


Sursă foto: Instagram/ _.sasha1106_

Vezi și: Alexandra Siverenco în Finala Românii au talent 2014






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni